بسیاری از اقتصاددانان معتقدند بودجه ۱۴۰۱ نهتنها فرآیند جراحی اقتصاد کشور را طی نمیکند بلکه به معنای فرو کردن دشنه در قلب اقتصاد ایران و معیشت مردمی است که نفسهایشان زیر بار فشار حداکثری به شماره افتاده و پیمانه صبرشان در مقابل سیاستهای توأم با آزمون و خطای مسئولین لبریز شده است.
از اینرو، نه جایی برای افزایش سهمگین مالیاتها و نه تابی برای قطع ارز ترجیحی دارو و نهادههای دامی وجود ندارد.
راه صحیح اینست که دولت ضمن تلاش و هنرنمایی برای لغو تحریمهای ظالمانه، در مسیر جلوگیری از فرار مالیاتی کسانی متمرکز شود که دست در جیب مردم داشته و با اتصال به شبکه تصمیمگیری کشور، زالوصفتانه، خون مردم را مکیده و نظام را به سوی از دست دادن سرمایههای اجتماعی سوق دادهاند.
باید به نمایندگان مجلس هشدار داد که تدبیر و درایت را در اصلاح ماهوی و ساختاری بودجهای قرار دهند که میتواند به فاجعهای تبدیل شود و تبعات اجتماعی و امنیتی زیادی ببار آورد، زیرا تصویب نسخهای که طراحان و بودجهنویسان تیم اقتصادی دولت برای کشور پیچیدهاند، مثل روز روشن است که نتیجهای جز تبدیل «بحران» به «انفجار»، نخواهد داشت.
با سلام....نوشتید افزایش سهمگین مالیاتها...کجا قراره افزایش یابد..از روش جلوگیری از فرار مالیاتی....پس به مردم ربطی نیست....ارز ترجیحی هم که پولش به جیب عده خاص میره بیشتر..