کد خبر: ۸۵۲۴۷
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۴

کیهان: مقامی در حد وزیر دولت آمریکا به ایران آمده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: کیهان در یادداشتی سفر مقامات هالیوودی به ایران را به چالش کشیده و خواستار توجه دستگاه‌های اطلاعاتی در این زمینه شده است.  

به گزارش سرویس هفت هنر آفتاب، کیهان در شماره روز دوشنبه خود طی یادداشتی به قلم «سعید مهدوی خواه» با عنوان «سازندگان فيلم‌هاى ضد ايرانى در اين سرزمين چه مى کنند»؟! با اشاره به اینکه "جریان اصلی سینمای آمریکا در هالیوود (شامل کمپانی‌های برادران وارنر، فاکس قرن بیستم، کلمبیا، مترو گلدوین مه یر، یونیورسال و...) همپای حاکمان این کشور، حدود 28 سال است که ایران را تحریم کرده و رسماً هیچ گونه مبادله‌ای با سینمای ایران ندارند" خاطرنشان کرده است: «این حضرات {مقامات هالیوودی} نزدیک به 30 سال است که حاضر نشده‌اند به این کشور حتی یک فیلم خود را بفروشند! (یعنی از ساده‌ترین و بی واسطه‌ترین وسیله انتقال تجربه دریغ کرده‌اند) و مسئولین جشنواره‌ها و سایر رسانه‌های ما برای نمایش برخی فیلم‌ها که به هر صورت کمپانی‌های متعلق به نامبردگان در آن سهمی داشته‌اند، به ناچار به دلال‌ها و واسطه‌های مختلف در خاورمیانه روی آورده و فیلم‌های مذکور را تهیه کرده و نمایش داده‌اند. بسیاری از اوقات، این گونه نمایش، از سوی همین کمپانی داران، خدشه دار تلقی شده و به بهانه نمایش غیرقانونی، به قول خودشان «سو» کرده و بابت خسارت ناشی از نمایش یاد شده، پول‌های هنگفتی (چندین برابر بهای فروش همان فیلم) را از حساب‌های بلوکه شده ملت ایران در کشورهای خارجی (که با قلدری حاکمان آمریکا مسدود شده) برداشت کرده‌اند». 

کیهان در ادامه پرسیده است: «حالا چه اتفاقی افتاده که خواب نما شده‌اند و پس از به یغما بردن پول‌های به ناحق بلوکه شده این مردم می‌خواهند تجاربشان را به آنها منتقل نمایند؟!! برایشان کارگاه آموزشی بگذارند و یادشان بدهند که سینما یعنی چه و چگونه باید سینماداری کرد؟!!! آن هم در دورانی که همین سینمای پرطمطراق و پر سروصدا با میلیاردها دلار سرمایه و امکانات و نیرو و... میدان اسکار را به مشتی زاغه نشین هندی واگذارد و عملاً برتری بالیوود را بر خود پذیرفت». 

کیهان با مرور آثار ضد ایرانی کمپانی‌های هالیوودی به حضور سد جینیس (رئیس آکادمی اسکار) در ایران اشاره و تاکید کرده است که وی «به لحاظ مقام و منصب رسمی در آمریکا از یک وزیر مهمتر به شمار می‌آید و به عنوان نماینده رسمی‌ترین نهاد سینمایی آمریکا (مجری سیاست‌های حاکم) {حضورش در ایران} از همه مدعوین پرسش آمیزتر است. اینکه چگونه چنین فردی با مقام ذکر شده، شخصاً داوطلب می‌شود با هزینه خود، راهی ایران گردد تا به سینماگرانش درس سینما بدهد، از آن سؤال‌هایی است که پاسخش را بایستی دستگاه اطلاعاتی کشور، مسئولین سینمایی و همچنین مدیران سیاست خارجی ما بدهند».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۲
0
0
از این به بعد سعی می کنم حتما کیهان بخرم .
چون وافعا روزنامه خوبی برای سرگرمی شده و سراسرش رو بذله گویی و جوک و... فرا گرفته .
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۳:۴۱ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۱
0
0
نویسنده مطالب فوق در کیهان باید منابعی را که از آن چنین مطالبی را استخراج کرده اند بیان کنند. زیرا رسالت خبرنگاری ایجاب می کند که با استناد به مدارک قوی و مستند اقدام به نشر اخبار کنند. آیا واقعا در قضاوتمان باید فرض را بر گناهکار بودن بدانیم و هر منصبدار غربی را عامل امپریالیست قلمداد کنیم ؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین