کد خبر: ۹۹۸۹۵
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۳

فیروزآبادی: یکی از علت‌های ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر تنبیه صدام بود

اگر ما آتش‌بس را می‌پذیرفتیم، پیروزی به دست نمی‌آوردیم
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرلشگر بسیجی حسن فیروز‌آبادی در پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران با اشاره به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه اگر سپاه نبود، کشور نبود گفت: در اوایل انقلاب امام خمینی دستور دادند که عده‌ای یک سازمان نظامی را طراحی کرده تا انقلاب بتواند تصمیمات نظامی گرفته و در مقابل دشمنان نظام بایستد. 

رییس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه انقلاب اسلامی در سال 58 توسط امام خمینی تثبیت شد، اظهار داشت: در سال 58 حضرت امام خمینی هر آنچه که برای انقلاب اسلامی لازم بود را تاسیس کردند؛در اردیبهشت آن سال سپاه پاسداران را تشکیل داده و در خرداد ماه جهاد سازندگی را به راه انداختند و در 5آذر بسیج مستضعفین را تشکیل داده و بعد هم مجلس خبرگان اول قانون اساسی کشور را نوشت. 

وی ادامه داد: ظرف سال 58 انقلاب اسلامی نوپا توسط امام خمینی تثبیت و این انقلاب بر روی پای خود ایستاد به همین دلیل زمانی که دشمنان داخلی و خارجی متوجه تثبیت انقلاب شدند اقدامات خود را علیه انقلاب شروع کردند. 

سرلشگر فیروز‌آبادی اظهار داشت: در اوایل انقلاب حدود دو هزار نشریه ضد انقلابی در کشور توسط گروهک‌های سیاسی مخالف امام منتشر می‌شد و بسیاری از روزنامه‌های رسمی کشور نیز به دلیل اینکه وابسته به دولت موقت بودند علیه امام مطالبی را منتشر می‌کردند. 

وی به بیان اقدامات گروهک‌های مخالف انقلاب اشاره کرد و گفت: در آن زمان سلطنت‌طلب‌ها و کمونیست‌ها کردستان را و مائونیست‌ها شهر آمل را به آتش کشیدند اما سپاه توانست که در مقابل همه آنها بایستد. آنها بعد کودتای آمریکایی نوژه را طراحی کرده و بعد در انتخابات ریاست جمهوری از بی‌تجربگی فعالان سیاسی استفاده کرده و بنی‌صدر را از صندوق‌ها خارج کردند. 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: بعد از تثبیت انقلاب در سال 58 توسط امام خمینی یک هجمه قوی و همه‌جانبه علیه کشور آغاز شد و بنی‌صدر تلاش کرد با گذاشتن نخست‌وزیر، نظام جمهوری اسلامی را تضعیف کند اما مجلس انقلابی اجازه نداد که او نخست‌وزیر مورد نظر خود را بگذارد به همین دلیل بنی‌صدر مجبور شد شهید رجایی را به نخست‌وزیری منصوب کند. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این بار دشمنان انقلاب بیکار ننشسته و به دلیل اینکه دیدند امام دولت مکتبی را در کشور تشکیل داده جنگ را بر ما تحمیل کردند و بنی‌صدر نیز به عنوان فرمانده جنگ برای سپاه کارشکنی کرده و به آنها اسلحه نمی‌داد و در تهران نیز علیه دولت صحبت کرده و با منافقین تشکیل جلسه داده و آنها را علیه امام و انقلاب تحریک می‌کرد. 

فیروز‌آبادی تاکید کرد: نهضت، فکر و راه امام به عنوان اسلام ناب محمدی و مکتب علوی و زهرائی به راحتی مورد پذیرش قرار نمی‌گرفت به همین دلیل دشمنان تلاش می‌کردند این نهضت را خوابانده و متوقف کنند. بنی‌صدر نیز هم در دولت، هم درکشور و هم در جنگ بن‌بست و مشکلات ایجاد ‌می‌کرد.
فیروز‌آبادی ادامه داد: کارشکنی بنی‌صدر برای سپاه باعث شد که سپاه خرمشهر به فرماندهی شهید جهان‌آرا به خاطر نداشتن سلاح شکست خورده و صدام خرمشهر را تصرف کند. 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این پرسش که در این زمان با بنی‌صدر چه کاری می‌بایستی انجام می‌شد، ادامه داد: قانون اساسی خبرگان اول این موضوع را پیش‌بینی کرده بود و به همین دلیل رای به عدم صلاحیت بنی‌صدر و امام وی را عزل کرد و فتح خرمشهر از همین جا شروع شد. 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یادآور شد: امام بنی‌صدر را از فرماندهی کل قوا عزل و وی با پوشیدن لباس زنانه به همراه منافقین از کشور فرار کرد. در آن زمان به دلیل اینکه ملت متحد شده و نفاق از بین رفته بود ارتش و سپاه با یکدیگر متحد شده و برای درآوردن زمین‌‌های اشغالی از چکمه‌های نیروهای بعثی طرح فتح‌المبین و بیت‌المقدس را ریخته و به سرعت و ظرف چند ماه تمام مناطق اشغالی از منطقه مهران تا جنوب خوزستان را آزاد کردند و تهدید از روی خوزستان و مناطق نفتی کشور برداشته شده و شرایط برای فتح خرمشهر مهیا شد. 

سرلشگر فیروز‌آبادی با بیان اینکه قطعنامه الجزایر توافق میان ایران و عراق برای تعیین مرزهای آبی و خشکی دو کشور بود گفت: صدام در ابتدای جنگ قطعنامه الجزایر را پاره و بعد به ایران حمله کرد. در این قطعنامه مرز آبی دو کشور خطی در وسط اروندرود بود و صدام می‌خواست با این کار بتواند از روی این مرزها بگذرد. 

وی هدف مرحله اول حمله صدام به کشور را فتح خرمشهر عنوان کرد و گفت: صدام معتقد بود با فتح خرمشهر دو طرف مرز آبی اروندرود در اختیار او قرار خواهند گرفت. 

وی با بیان اینکه عملیات بیت‌المقدس از 6 و 7 اردیبهشت با رمز یا امیرالمومنین آغاز شد، ادامه داد: عراقی‌ها زمانی که به خرمشهر رسیده بودند این شهر را خراب کرده و از آجر و سیمان خانه‌ها برای خود سنگر ساخته بودند و در شهر هر چه تیرآهن بود، در زمین خالی کرده بودند تا بال‌گرد‌ها نتوانند پشت آنها نیرو خالی کنند، همچنین نیروهای عراقی پشت شهر را مین‌گذاری کرده بودند اما رزمندگان اسلام با هوشمندی دقیق از مکانی وارد خرمشهر شدند که عراقی‌ها فکر آن را نمی‌کردند و در ساعت 10 صبح سوم خرداد رزمندگان به مسجدجامع خرمشهر رسیده و پرچم ایران را بر گنبد آن برافراشتند. 

وی ادامه داد: صدام در این عملیات چند هزار اسیر داده و غنائم بسیاری بر جای گذاشت و فرماندهان وی نیز مجبور شدند عقب‌نشینی کنند. ما نامه‌هایی در اختیار داریم که نشان می‌دهد صدام تصور می‌کرده که بعد از این عملیات رزمندگان اسلام بصره را نیز تصرف خواهند کرد به همین دلیل دستور حفظ این شهر را می‌دهد. 

فیروز‌آبادی با بیان اینکه با فتح خرمشهر انقلاب اسلامی تثبیت شد، افزود: در این زمان متجاوز شکست خورده و خرمشهر به دست رزمندگان اسلام رسید و آلمان، فرانسه، آمریکا و شوروی هم که از هم‌پیمانان صدام بودند در مقابل ایران شکست خورده‌اند و هدف دوم آنها که فتح تهران و شکست انقلاب بود نیز خود به خود بر باد رفت. 

رئیس ستاد کل‌نیروهای مسلح اظهار داشت: متحدان صدام، آمریکا، شورای امنیت و سازمان ملل دست پاچه دور هم جمع شده و برای اولین بار بعد از چهار سال از آغاز جنگ آتش‌بس اعلام کردند. اما امام فرمود ما آتش‌بس را به چند شرط می‌پذیریم؛ یک اینکه صدام از تمام سرزمین‌های اشغالی ایران بیرون رفته، دوم متجاوز معرفی شود چرا که تا این روز اعلام می‌کردند انقلاب اسلامی جنگ‌طلب است. 

وی سومین شرط امام را پرداخت خسارت‌‌های ایران عنوان کرد و گفت: آنهایی که برای واسطه‌گری آمده بودند گویا شروط امام را متوجه نمی‌شدند آنها همواره اعلام می‌کردند که صدام خواهان آتش‌بس بوده اما ایران جنگ‌طلب است. 

سرلشکر فیروزآبادی ادامه داد: از سوی دیگر آنها دست به دست هم برای تجهیز عراق می‌دادند. فرانسه موشک‌های خود، آلمان بمب شیمیایی و اردونی‌ها سلاح در اختیار صدام می‌گذاشتند و هر چند که صدام آتش‌بس می‌گفت اما می‌خواست این تجهیزات را دریافت کرده و مجدد حمله کند. در آن زمان همه می‌خواستند انقلاب اسلامی را نابود کنند چرا که این انقلاب چراغ راه ملت‌ها شده بود. 

سرلشگر فیروز‌آبادی با بیان اینکه فتح خرمشهر باعث شد اقتدار رزمندگان اسلام و ایران را جهانیان بپذیرند، ادامه داد: همه افتخارات ما از جنگ است و اگر ما آتش‌بس را می‌پذیرفتیم پیروزی به دست نمی‌آوردیم چرا که هنوز زمین‌های ما در اختیار نیروهای عراق بود به همین دلیل آتش‌بس پایان جنگ نبود. 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به ظلم ها وکشتارهای عراق علیه ملت ایران اظهارداشت: آیا کسی که این همه ظلم کرده نباید تنبیه شود؟به همین دلیل ادامه جنگ به خاطر تنبیه متجاوز بود و از همه مهم‌تر اینکه اگر جنگ ادامه نمی‌یافت و روحیه مقاومت و ایثار تداوم پیدا نمی‌کرد و صدام ذلیلانه شکست نمی‌خورد این بازدارندگی که ایران در برابر استکبار جهانی را بدست آورده دیگر وجود نداشت. 

وی ادامه داد: تجهیزات جنگی، مهندسی دفاعی، تولید علم، پیشرفت دانش و پیروزی‌های سیاسی خط امام مربوط به مقاومت رزمندگان در برابر صدام و متحدان شرقی و غربی آن است. به همین دلیل پیروزی‌های ایران در عرصه سیاست مرهون آن شهادت‌ها، جان‌بازی‌ها، فداکاری‌های خانواده‌ شهدا و آزادگان است. 

سرلشکر فیروزآبادی جنگ تحمیلی را سرمایه و ذخیره عظیمی برای بیمه کردن انقلاب عنوان کرد و گفت: زمانی که خرمشهر فتح و کشور تثبیت و اداره آن ادامه یافت دشمنان اعلام کردند که تا زمانی که امام زنده است نمی‌توانند کاری از پیش برند به همین دلیل همه طراح‌های خود را برای بعد از امام قرار دادند. امام با عزت به لقاءالله پیوست و ملت ایران کمتر از ظرف 24 ساعت جانشین شایسته ایشان را تعیین کرده و ثبات انقلاب تضمین شد. 

وی خاطر نشان کرد: اینکه برخی می‌گویند جنگ نرم از 20 سال پیش شروع شده به تصمیم مجلس خبرگان برای انتخاب جایگزین امام بازمی‌گردد. آنها متوجه شدند که مقام معظم رهبری راه امام را ادامه خواهد داد. 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مایه اصلی جنگ نرم را نهضت آزادی معرفی کرد و ادامه داد: پایه‌گذار اصلی نهضت آزادی مرحوم بازرگان بود اما کسی که کارت سبز آمریکا را در دست داشت همواره از امام و نهضت ایشان ایراد گرفته و برخی از گروه‌ها و دانشجویان را به سمت آمریکا هدایت می‌کرد و افرادی هم که منافقانه یا به خاطر منافع خود نهضت امام را پذیرفته بودند به دنبال جایگزین کردن فکر دیگری به جای فکر امام بودند. 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: آنها در مرحله اول گفتند باید اصلاحاتی را انجام داد و به دنبال تغییرات در خط امام رفتند. آنها معیشت مردم را تغییر داده و فاصله طبقاتی را ایجاد کردند وزمانی که مردم متوجه این موضوع شده، از این جریان روی برگرداندند. بعد یک جریان سیاسی به عنوان "مشارکت" به راه انداخته که برنامه آن از بین بردن فکر و نهضت امام بود و از سوی دیگر هم به آمریکایی‌ها سواری می‌دادند. 

سرلشکر فیروزآبادی در پایان گفت: مردم باید مانع ایجاد اغتشاش شده و مطمئن باشند که نیروهای مسلح، بسیجیان و حزب‌اللهی‌ها راه امام را ادامه خواهند داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین