کد خبر: ۳۵۰۴۴۶
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۴

درخواست دوباره باهنر: اصولگرایانی که بیرون مانده‌اند، انصراف بدهند

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: ممکن است کاندیداهایی که از لیست اصولگرایی بیرون مانده‌اند صلاحیت بیشتری نسبت به کاندیداهایی داشته باشند که در لیست نهایی حضور دارند.
آفتاب‌‌نیوز :
محمدرضا باهنر عصر امروز در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین که در محل دفتر حزب موتلفه اسلامی برگزار شد با اشاره به برگزاری انتخابات پیش رو در هفتم اسفندماه و تاثیر آن در سرنوشت کشور اظهار کرد: انتخابات مجلس تاثیر فراوانی در سرنوشت کشور و در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خواهد داشت و مردم تاثیر و نتیجه انتخاب خود را برای مجلس شورای اسلامی با گوشت و پوست خود درک خواهند کرد.

وی با اشاره به تفاوت میان مجالس ششم و هفتم شورای اسلامی اظهار کرد: تفاوت میان مجلس ششم و هفتم که هر دو نتیجه رای مردم بودند این بود که آثار زیان‌بار مجلس ششم را مردم به خوبی درک کردند و درنتیجه نوع انتخاب مردم و نتیجه‌ای که از آن برخواهد آمد تاثیر فراوان در جامعه خواهد داشت و تا عمق خانه‌ها نفوذ می‌کند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به برگزاری پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: انتخابات خبرگان در موقعیت و منزلت دیگری قرار دارد و ممکن است نتیجه‌اش مانند انتخابات شورا برای مردم ملموس نباشد اما اگر به سال‌های گذشته بازگردیم و روزهای بیماری امام (ره) را که به رحلت ایشان منجر شد به خاطر آوریم متوجه جایگاه این مجلس خواهیم شد.

وی ادامه داد: در روزهای پایانی عمر امام (ره) خبرگزاری‌های خارجی غوغایی را به راه انداخته بودند و با ترسیم خطوطی سعی بر تحلیل شرایط کشور پس از رحلت امام (ره) داشتند و می‌گفتند که پس از درگذشت بنیان‌گذار انقلاب مسئولین هرکدام نظری خواهند داد و به سمتی خواهند رفت و در هر استانی هرکسی کار خود را خواهد کرد و جمهوری اسلامی دیگر روی خوش نخواهد دید.

باهنر با اشاره به اینکه رسانه‌های خارجی برای خود خواب‌هایی می‌دیدند که بعد از رحلت امام (ره) ایران تبدیل به ایرانستان شود و هرکسی به سمتی رود اظهار کرد: بعد از تعیین رهبری جدید همه آن رسانه‌ها ساکت شدند و تنها به پخش آهنگ و ترانه بسنده می‌کردند. بنابراین جایگاه مجلس خبرگان را می‌توان این‌چنین توصیف کرد که ممکن است اعضای این مجلس سال‌ها بگذرد و به شکل ملموس کاری انجام ندهند اما جایگاه آن‌ها به منزله یک پایگاه آتش‌نشانی است که ممکن است 10 سال بیکار باشد اما در زمانی که باید دست به عمل بزند به اندازه آن 10 سال کار خواهد کرد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به جایگاه و شان مجلس خبرگان در نظام سیاسی کشور اظهار کرد: شان مجلس خبرگان این نیست که اسیر جناحی‌شدن شود چرا که جایگاهی رفیع، مهم و سرنوشت‌ساز دارد و البته هرکس در خبرگان رای بیاورد این مجلس جایگاه رفیع خود را حفظ خواهد کرد و خواب‌های آشفته برخی درباره این مجلس تعبیر نخواهد شد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین همچنین با اشاره به روند ائتلاف اصولگرایان برای انتخابات مجلس گفت:‌ جریان اصولگرایی در این دوره به نسبت دوره‌های گذشته به وحدت خوبی رسیده است و پس از یک تلاش سنگین به لیستی 30 نفره دست یافته که البته ممکن است هرکسی که به این لیست نگاه کند نسبت به حضور تعدادی از افراد در آن ایراد بگیرد و یا عده‌ای از کاندیداها که این انتظار را داشتند در این لیست حضور داشته‌ باشند و نیستند نیز به آن انتقاد داشته باشند اما باید گفت که این لیست بهترین نتیجه‌ای بود که می‌توانستیم به آن دست یابیم.

وی ادامه داد: در تصمیمات تجمعی از این بهتر نمی‌شود تصمیم گرفت و من هم موافقم که آن عده از کاندیداها که از این لیست بیرون مانده‌اند واقعا چهره‌هایی هستند که صلاحیت حضور در فهرست اصولگرایان و ورود به مجلس را داشته‌اند اما تهران 30 کرسی در مجلس دارد و ما نیز چاره‌ای جز حذف عده‌ای نداشتیم.

باهنر با اشاره به اینکه قرار بود کسانی که در لیست نهایی قرار نمی‌گیرند به نفع لیست ائتلاف انصراف دهند، اظهار کرد: عده بسیاری بر اساس جلسه‌ای که برگزار کردیم و در آن از کاندیداها خواستیم که اگر در لیست نهایی قرار نگرفتند انصراف دهند این وعده را عملی کردند و انصراف دادند اما برخی هم چنین عمل نکردند که ما از آن‌ها نسبت به این موضوع گلایه داریم.

وی ادامه داد:‌ ممکن است برخی بگویند حق‌ ما به این دلیل که وارد لیست نشده‌ایم ضایع شده است اما به نظر من در این کشور نماینده شدن حق کسی نیست و تنها یک وظیفه است و این مردم هستند که حق دارند دست به انتخاب بزنند.

باهنر تاکید کرد: ما خواهش می کنیم کسانی که در لیست نهایی شورای ائتلاف حضور ندارند و حتی شاید صالح‌تر از کسانی باشند که هم اکنون در لیست هستند به نفع شورای ائتلاف کنار بکشند چرا که کسانی که کار تشکیلاتی می‌کنند باید به الزامات آن نیز متعهد باشند هرچند که فکر می‌کنند به آن‌ها ظلم شده است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: ارزش یک کار جمعی بسیار بیشتر از این است که بخواهیم زیرآبی برویم و برای خود رای جمع کنیم چرا که ظاهرا عده‌ای نذر کرده‌اند به مجلس بروند و برایشان فرقی نمی‌کند که از نردبان اصلاحات و اعتدال این مسیر را طی کنند و یا از نردبان اصولگرایی بالا روند.

باهنر همچنین با تاکید بر اینکه لازم است کسانی که به جریان اصولگرایی اعتقاد دارند به تمامی کاندیداهای حاضر در لیست تهران رای دهند اظهار کرد: ممکن است در روز انتخابات دست عده‌ای از مردم به نوشتن تمام افراد حاضر در لیست نرود اما من می‌گویم تردید نکنید که اگر کاندیداهای لیست اصولگرایان را کنار بگذارید اجازه خواهید داد که یک اصلاح طلب وارد مجلس شود و اصلا این‌طور تصور نکنید که اگر نام بخشی از کاندیداهای اصولگرایی را ننویسید، اصولگرایانی ناب‌تر جایگزین آن‌ها خواهند شد و به مجلس خواهند رفت.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینکه اجازه دهیم اصلاح طلبان وارد مجلس شوند خلاف اعتقاد، مشی سیاسی، ولایتمداری و اعتقاد عمیق ما به روحانیت اصیل و انقلاب است و انسان زمانی حسرت خواهد خورد که ببیند کاندیدای موردنظرش با 100 رای کمتر از ورود به مجلس بازمانده است. در این دوره از انتخابات فضا به این شکل است و ممکن است یکی از کاندیداهای ما با کم‌کاری هواداران از ورود به مجلس باز بماند.

باهنر افزود: لازم نیست حامیان اصولگرایی برای به دست آوردن 2 هزار رای به لیست شورای ائتلاف تلاش کنند بلکه همین که تصور داشته باشند یک کاندیدای اصولگرا در تهران 200 رای کم دارد شرایط را فراهم خواهد کرد که برای رای آوردن وی دست به هرکار مشروعی که لازم است بزند حالا چه این کار پوستر پخش کردن باشد و چه سینه‌زنی و از تیر چراغ بالا رفتن. در هر صورت ما باید تلاش خود را انجام دهیم تا در برابر خدا شرمنده نباشیم و به وظیفه خود عمل کرده باشیم.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد طی سخنانی با اشاره به توصیه امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر در خصوص ویژگی‌های مدیران ارشد یک نظام اسلامی اظهار کرد: ما امروز در بحث‌های اقتصادی و سیاسی همان مسائلی را مطرح می‌کنیم که امیرالمومنین (ع) 1400 سال پیش به مالک اشتر توصیه کرده بودند.

وی ادامه داد:‌ ریشه مشکلات اقتصادی امروز ما این است که مدیریت کشورمان مدیریت هزینه است و همین موضوع سبب‌ساز پیش آمدن شرایط فعلی شده است در حالی که مدیران کشور باید فهم و تحلیل سیاسی داشته و از بینش عمیقی در این امور برخوردار باشند و رفتارهای سیاسی‌شان نه سطحی بلکه منطبق با علم و اخلاق باشد.

ابوترابی‌فرد همچنین با تاکید بر ضرورت شایسته‌سالاری در کشور اظهار کرد: ما هر جا که آسیب دیده‌ایم به واسطه عدم توجه به شایسته‌سالاری بوده و هرجا که پیشرفت کرده‌ایم نتیجه عنایتمان به همین امر بوده است و امروز نیز دستاوردهای عظیم انقلاب به دلیل شایسته‌سالاری است و امیدواریم در انتخابات پیش رو با برگزیدن بهترین‌ها در مجموعه نظام جمهوری اسلامی باعث افزایش اقتدار جمعی کشور شویم.

منبع: ایسنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین