پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۶:۳۸
کد خبر:۳۹۰۶۸۲
۱۱:۳۶
۱۳۹۵/۰۶/۰۱
اولین نشست مطبوعاتی سخنگوی جدید وزارت خارجه

قاسمی: فردی به اتهام دو تابعیتی بودن دستگیر نشده است

قاسمی: فردی به اتهام دو تابعیتی بودن دستگیر نشده است
سخنگوی وزارت امور خارجی دستگیری فرد یا افرادی به اتهام دو تابعیتی بودن را رد کرد.
۱۱:۳۶
۱۳۹۵/۰۶/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،  به گزارش ایسنا، بهرام قاسمی در اولین نشست هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی پس از انتصابش به عنوان سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسح به این سوال که گفته شده برخی در ایران به خاطر دو تابعیتی بودن دستگیر شده‌اند گفت: تا جایی که من از سیستم قضایی اطلاع یافتم فردی به خاطر دو تابعیتی بودن دستگیر نشده است و افراد دستگیر شده به اتهام جرایم دیگری بازداشت‌ شده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت که اخبار مربوط به بازداشت سفیر ژاپن در تهران را تایید نمی‌کنم. یک سوء تفاهمی برای دقایقی به دلیل این‌که کارت شناسایی آقای سفیر همراهش نبوده است پیش آمده و ایشان مورد سوال قرار گرفتند.

در آستانه‌ی آغاز هفته دولت، اولین نشست مطبوعاتی بهرام قاسمی در سمت سخنگوی وزارت خارجه در محل این وزارت‌خانه برگزار شد.

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در 30 خردادماه در حکمی بهرام قاسمی را به‌عنوان سخنگو و رییس جدید مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌یی وزارت امور خارجه منصوب کرد.

 بهرام قاسمی دهمین سخنگوی وزارت خارجه و سومین سخنگوی این وزارتخانه در دولت یازدهم است.

این خبر تکمیل می‌شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
بهرام قاسمی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۱
خوب تجارتیه
پاسخ