پایگاه خبری آفتاب
۰۲ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 23 June 2026
News ID:۸۰۴۹۴۳
۱۳:۱۴
۱۴۰۱/۰۸/۰۹
در اعتراضات اخیر ده‌ها نفر کشته و زخمی شده اند

روزنامه ایران: تا امروز هیچ معترضی کشته نشده!| مسئولان چرا آمار جانباختگان ناآرامی‌ها را اعلام نمی‌کنند؟

روزنامه ایران: تا امروز هیچ معترضی کشته نشده!| مسئولان چرا آمار جانباختگان ناآرامی‌ها را اعلام نمی‌کنند؟
روزنامه ایران، وابسته به دولت رئیسی مدعی شده که تاکنون هیچ معترضی کشته نشده است. این در حالی است که حداقل مسئولان تاکنون کشته شدن برخی معترضان در شهرهای مختلف را تائید کرده اند.
۱۳:۱۴
۱۴۰۱/۰۸/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،

در حالی که در جریان اعتراضات اخیر تاکنون ده ها نفر کشته و زخمی شده اند، روزنامه ایران، وابسته به دولت رئیسی مدعی شد: مدافعان امنیت حداقل ۳۵ شهید را تقدیم ملت کرده‌اند اما کسی از طرف مقابل کشته نشد.

روزنامه ایران نوشت: طی آشوب‌های اخیر در کشور، مدافعان امنیت حداقل ۳۵ شهید را تقدیم ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند. اما کسی از طرف مقابل کشته نشد. این امر درعین حال به معنای موفقیت نیرو‌های حافظ امنیت، در فراجا و بسیج و درعین حال، نشان‌دهنده مظلومیت این نیرو‌ها نیز هست. زیرا این وضعیت، بیانگر این است که این نیروها، نه تنها هیچ‌گاه از سلاح‌های جنگی استفاده نکرده‌اند، بلکه در موارد بسیاری، مانع تحقق پروژه‌های کشته‌سازی در طرف مقابل نیز شده‌اند.

این ادعای روزنامه دولت در حالی است که تاکنون ده‌ها نفر در اعتراضات بعد از مرگ تلخ مهسا امینی کشته شده‌اند. مسئولان نیز گرچه آمار رسمی و شفافی در این خصوص ارائه نکرده‌اند اما مرگ چندین نفر را به خصوص در زاهدان و شهرهای کردنشین تائید کرده‌اند.

نکته دیگر اینکه برخی مسئولان کشته شدن معترضان در ناآرامی‌های اخیر را کار "دشمن" و "عناصر ضدانقلاب" می‌دانند که در قالب پروژه "کشته‌سازی" و برای تحریک مردم به ادامه ناآرامی‌ها انجام می‌شود.

با این حال، گرچه مسئولان عوامل شهادت نیروهای امنیتی را در عملیات‌های سریع شناسایی و بازداشت می‌کنند اما تاکنون اعلام نکرده‌اند که چندین نفر از عوامل کشته شدن معترضان در حوادث اخیر را شناسایی و یا دستگیر کرده‌اند.

برخی از افرادی هم که در اعتراضات اخیر فوت شده‌اند، مسئولان دلیل مرگ آنها را خودکشی، مصرف مواد مخدر، ایست قلبی، سقوط از ارتفاع، پشت بام و ... اعلام کرده‌اند.

به نظر می‌رسد که با توجه به ابهامات افکار عمومی، لازم است مسئولان در خصوص جانباختگان اعتراضات اخیر شفاف‌سازی کنند و اعلام کنند که آیا تاکنون عوامل کشته‌شدن معترضان شناسایی و بازداشت شده‌اند یا اینکه هنوز نتوانستند عوامل مرگ دها معترض را شناسایی کنند و ...

Error Report
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
اره دیگه با این آمار یکی سکته کرده یکی مواد زده یکی سقوط کرده همین میشه
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
اووو. چقدر زیادن. داعشی و کومله و مجاهد هم قاطیشون هست ؟
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
البته راست گفته...هیچ معترضی کشته نشده ولی اغتشاشگر تا دلت بخواد کشته شده...به یارو میگن چرا به سر افراد شلیک میکنید طفره میره و میگه ما به پا هم شلیک میکنیم...شما تمام اخبار این ایام رو مجددا مرور کن پر از این بی مسئولیتی ها
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
وقتیکه وزیرخارجه میگه تا حالا هیچ معترضی نداشتیم پس پرواضح است هیچ کشته ای هم نداشته باشید. بنابراین بهتر است ابتدا با اون وزیر هماهنگ باشید.
Anonymous
Iraq
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
یک فرمول طلایی که آقای احمدی نژاد در کشور باب کرد این است که، دروغ هر چه بزرگتر بوده و محکمتر گفته شود باور پذیرتر خواهد بود!
Anonymous
United States of America
۰۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۰
فقط دروغ دروغ دروغ خجالت هم نمی کشین همش انکار ور دروغ
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
دروغگو دشمن خداست
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
مسئولین روزنامه ایران از کیسه ملت ارتزاق می کنید یک کمی شرم و حیا داشته باشید یک کمی انصاف داشته باشد .خداوند منتقم است.
Anonymous
انتظار داری این دولت وروزنامش واقعیت و بنویسد
Anonymous
اشتباه منفی دادم روزنامه ایران دروغگو بیش نیست
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
تکرار جنایت احمدی‌نژاد اینبار بوسیله دولت انقلابی شما چه خیال کرده اید فکرمی کنید مردم مثل خودتان نادان هستند
ایلیا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
خب یعنی دولت انقلابی جناب دکتر رئیسی باید بخاطر کسی که خودشو از ارتفاع پرت کرده ویا زیادی مخدر مصرف کرده ویا بعلت کهولت سن در 17-18سالگی با ایست قلبی از دنیا رفته هم پاسخ بده؟؟؟؟عجب توقعات بیجایی دارید شما !!!!!!!!!!!
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
دروغ کلید تمام بدیهاست
Anonymous
Canada
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
این دروغ دردش از همه جانباختگان بیشتر است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
راه های مرگ در این مدت متنوع شده و دختران هم اشتباهی رفتن خونه مردم واز پشت بام سقوط کردن،عجب روزگاری شده این همه دورغ؟!!!!!
Anonymous
Slovenia
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
شرم کنید
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
شرم آوره
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
بی شرمی و بی حیایی هم اندازه ای دارد. چقدر دروغگو و ...اینها ....
Anonymous
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
نه کسی کشته نشده اون 250 نفر را هم یهویی باد انداخت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
قطعاً تیر و ترکش ها آموزش دیده اند که از هوش مصنوعی خود استفاد نموده و اتومات به معترضین برخورد نکنند! بابا بلاهت، بابا درازگوشی، بابا....!!!