پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 30 May 2026
۱۹:۵۱
کد خبر:۹۰۳۳۹۳
۲۱:۴۹
۱۴۰۳/۰۱/۲۴

سرنوشت تلخ و مرگبار یک خانواده ۵ نفره در سربیشه

سرنوشت تلخ و مرگبار یک خانواده ۵ نفره در سربیشه
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی، از غرق شدن یک خانواده ۵ نفره در رودخانه فصلی خبر داد.
۲۱:۴۹
۱۴۰۳/۰۱/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر_ خراسان جنوبی؛ کاووسی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، گفت: ساعت ۱۵ امروز جمعه ۲۴ فروردین ۱۴۰۳، مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر خراسان جنوبی، غرق‌شدگی یک خانواده که با سواری پژو ۴۰۵ قصد عبور از رودخانه محلی حوالی بخش درح، نزدیک روستای مرزی تیغناب را داشتند، اعلام شد. 

وی ادامه داد: بلافاصله ۲ تیم عملیات نجات و یک تیم پشتیبان هلال‌احمر شهرستان سربیشه از بخش درح به محل اعزام شدند. 

کاووسی افزود: امدادگران توانستند با عملیات نجات پس از یک ساعت، اجساد ۵ نفر جان‌باخته شامل پدر، مادر و سه فرزند خانواده را در مسیر رودخانه از آب بیرون بکشند. 

گفتنی است، ۱۵ سانتی متر آب تا مچ پا، می‌تواند انسان را سرنگون کند، ۳۰ سانتی‌متر آب به راحتی خودرو را جابه‌جا می‌کند و ۶۰ سانتی متر آب نیز، آن را واژگون و غرق می‌سازد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha