پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۲۳
کد خبر:۱۰۰۱۱۳۳
۱۳:۲۶
۱۴۰۴/۰۴/۲۱

شاخص بورس ۴۰ هزار واحد رشد کرد

شاخص بورس ۴۰ هزار واحد رشد کرد
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد ۴۰هزار واحدی مواجه شد.
۱۳:۲۶
۱۴۰۴/۰۴/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه، بیش از ۲۰ میلیارد و ۹۵۱ میلیون سهم و حق تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۱۰ هزار و ۶۴۵ میلیارد تومان در بیش از ۳۹۹ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۴۰ هزار و ۱۱۶ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۶۶۷ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی فملی، فولاد و فارس شد، و نماد‌های معاملاتی اخابر، وساپا و دسینا بیشترین اثرگذار منفی را بر این نماگر از خود بجای گذاشتند.

بر اساس این گزارش، در بازار‌های فرابورس ایران هم با معامله ۴ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ورقه به‌ارزش ۶ هزار و ۴۴۵ میلیارد تومان در ۲۸۵ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۹۳ واحد رشد کرد و در ارتفاع ۲۴ هزار و ۵۷۰ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نماد‌های معاملاتی مارون، آریان و سامان شد و در مقابل نماد‌های معاملاتی بساما، رنیک و زاگرس بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha