دو بازیکن جوان لبخند رضایت را بر لبان وحید هاشمیان نشانده و او را حسابی راضی کردهاند. سهیل صحرایی و یعقوب براجعه دو بازیکن جوان پرسپولیس هستند که در تمرینات روزهای اخیر حسابی توجه سرمربی تازه وارد پرسپولیس را جلب کرده و باعث امیدواری او شدهاند.
یعقوب براجعه در پست دفاع راست به خوبی نظر هاشمیان را جلب کرده است. اما نکته جالبتر اینجاست سهیل صحرایی که توانایی بازی در پستهای هافبک دفاعی، دفاع راست و دفاع میانی را دارد، در پست تخصصی اش به کار گرفته شده و در پست دفاع مرکزی باعث رضایت هاشمیان شده است. به گونهای که به نظر میرسد هاشمیان برای فصل پیش رو روی براجعه در دفاع راست و صحرایی در پست دفاع میانی حساب باز کرده باشد.
گفتنی است باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب دو مدافع میانی و مدافع راست خارجی است و باید دید با جذب این بازیکنان باز هم فرصت بازی به نفراتی، چون براجعه و سهیل صحرایی داده خواهد شد یا نه.