کد خبر: ۱۰۰۱۴۵۹
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴

هافبک اسبق استقلال با پوشیدن پیراهن فجر به تیم سابقش برگشت

فرشید اسماعیلی هافبک اسبق تیم استقلال تهران که سابقه گلزنی در دربی در کارنامه دارد پس از سالها دوری از شیراز دوباره با پوشیدن پیراهن زرد به تیم سابقش فجرشهید سپاسی پیوست.‌
هافبک اسبق استقلال با پوشیدن پیراهن فجر به تیم سابقش برگشت
آفتاب‌‌نیوز :

این هافبک ۳۳ ساله که اهل استان هرمزگان است عصر امروز یکشنبه در دفتر باشگاه فجر با این تیم قرارداد یک ساله بست.

این بازیکن که در پست هافبک هجومی بازی می‌کند در دورانی که در استقلال بود بازی‌های خوبی را از خود به نمایش گذاشت.

اسماعیلی تا کنون سابقه بازی در تیم‌های استقلال تهران، العربی امارات؛ فولاد خوزستان، نساجی مازندران، پیکان، مس رفسنجان را در کارنامه دارد؛ و ۲۳ بار هم سابقه بازی در تیم‌های ملی امید ایران دارد.

این هافبک دونده اگر توان بدنی خود را حفظ کرده باشد با توجه به تجربه‌ای که در سطح اول فوتبال ایران دارد و از قدرت شوت زنی خوبی هم بر خوردار است می‌تواند در لیگ بیست و پنجم عصای پیروز قربانی شود. باید منتظرماند و دید..

شروع لیگ بیست و پنجم، ۲۷ مردادماه

همچنین رقابت‌های دوره بیست و پنجم لیگ برتر کشور که ابتدا قرار بود چهاردهم مرداد آغاز شود با ۲ هفته تاخیر ۲۷ مردادماه با شرکت ۱۶ تیم برگزار می‌شود.

قرعه کشی پنجم مردادماه

مراسم قرعه‌کشی مسابقات لیگ برتر فوتبال در دوره بیست و پنجم قرار است پنجم مردادماه در محل هتل المپیک تهران ماه در مردادماه برگزار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین