کد خبر: ۱۰۰۱۸۳۲
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴

سلیمی وارد باشگاه استقلال شد

مدافع استقلال به دیدار مدیران این باشگاه رفت تا بتواند رضایت‌نامه خود را دریافت کند.
سلیمی وارد باشگاه استقلال شد
آفتاب‌‌نیوز :

ایمان سلیمی که دو سال قبل از مس رفسنجان به استقلال پیوست و شرایط خوبی در این تیم داشت، همراه با آبی‌ها به اردوی ترکیه نرفت تا تکلیف خود را مشخص کند و امروز در جلسه با مدیران باشگاه حضور پیدا کرد.

سلیمی ظهر امروز به باشگاه استقلال رفت تا در جلسه با علی نظری‌جویباری، مدیرعامل باشگاه شرکت کند و وضعیتش برای ادامه یا قطع همکاری مشخص شود.

این مدافع که تجربه حضور در تراکتور را هم دارد، پس از شرایط خوبی که در نخستین فصل حضورش در استقلال داشت، در تابستان سال گذشته قراردادش به مدت دو فصل تمدید شد که حالا مدت آن باقی مانده و برای جدایی نیازمند رضایت مدیران باشگاه است.

سلیمی به دلیل باقی ماندن یک فصل دیگر از قراردادش نیازمند توافق با مدیرعامل باشگاه استقلال است و در این‌صورت می‌تواند به راحتی راهی تیم جدیدی شود.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین