کد خبر: ۱۰۰۲۵۳۳
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸

دختران بسکتبال ایران در یک قدمی صعود به سطح اول آسیا

تیم ملی بسکتبال بانوان کشورمان در مرحله نیمه نهایی کاپ آسیا تایلند را شکست داد و فینالیست شد.
دختران بسکتبال ایران در یک قدمی صعود به سطح اول آسیا
آفتاب‌‌نیوز :

 در ادامه رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B که به میزبانی شنزن چین در حال برگزاریست بانوان کشورمان امروز برای صعود به فینال دوباره به مصاف تایلند رفتند و با برتری راهی فینال شدند. 

بلندقامتان کشورمان که در مرحله گروهی موفق شده بودند ۸۰ بر ۶۲ تایلند را شکست دهند، امروز هم ۷۸ بر ۵۲ به برتری رسیدند. شاگردان النی کاپوچیانی به ترتیب در کوارتر اول تا سوم ۱۸ بر ۷، ۲۴ بر ۱۴، ۱۸ بر ۱۳ پیروز شدند. کوارتر چهارم امتیاز ۲ تیم ۱۸ برابر شد.

رکسانا برهمن با ۲۰ امتیاز، ۵ ریباند، ۲ پاس گل، ۴ توپ‌ربایی و کارایی ۲۲ به عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شد.

در دیگر بازی نیمه‌نهایی امروز چین‌تایپه و مغولستان با هم دیدار می‌کنند. تیم قهرمان راهی دیویژن A خواهد شد. 

دلارام وکیلی، ناهیده اسدی، مهلا عابدی، شیدا شجاعی، کیمیا یزدیان طهرانی، نگین رسولی‌پور، رکسانا برهمن، غزل زمانی، فرناز خدامرادی، فائزه شهریاری، مهسا کرانی و آیدا گل‌محمدی ۱۲ ملی‌پوش کشورمان هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین