کد خبر: ۱۰۰۲۵۴۴
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱

کیفرخواست کواکبیان صادر شد/ پرونده به دادگاه رفت

در پی ادعای یک نماینده پیشین مجلس در صداوسیما درباره برخی شخصیت‌های سیاسی، دستگاه قضایی با احضار وی خواستار ارائه مستندات شد؛ اما براساس گزارش قوه قضاییه با عدم ارائه مدارک معتبر، برای این فعال سیاسی کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد.
کیفرخواست کواکبیان صادر شد/ پرونده به دادگاه رفت
آفتاب‌‌نیوز :

قوه قضاییه اعلام کرد: بر اساس اعلام قوه قضائیه، در پی ادعای مصطفی کواکبیان، نماینده پیشین مجلس در برنامه‌ای در رسانه ملی، دستگاه قضایی به منظور ارائه اسناد ادعای مطرح شده وی را احضار کرد و به دلیل ارائه نشدن مستندات معتبر، کیفرخواست این فرد صادر و پرونده به دادگاه ارجاع شد.

در روز‌های اخیر یک فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس در یک برنامه تلویزیونی ادعایی در رابطه با شخصیت‌های سیاسی کشور را مطرح کرد که این ادعا در رسانه‌ها بازخورد بسیار زیادی داشت. در پی ادعای مطرح شده، مقام قضایی ضمن احضار، به فرد مورد اشاره دستور داد مدارک و مستندات ادعای خود را ارائه دهد.

طی روز‌های گذشته فرد مورد اشاره به دادسرا احضار شد، اما با توجه به ارائه ندادن مدارک و مستندات معتبر در مورد اظهاراتش کیفرخواست این نماینده پیشین مجلس از سوی دادسرا صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارجاع شد.

مصطفی کواکبیان، نماینده اسبق مجلس در یک برنامه تلویزیونی ادعایی مجهول در رابطه با شخصیت‌های سیاسی کشور مطرح و مدعی شد کاترین شکدم با ۱۲۰ نفر از افراد مهم مملکت ارتباط نامشروع برقرار کرده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین