هفته گذشته که انتقال عیسی آل کثیر به باشگاه استقلال قطعی شد، عدهای از منتقدان در همراهی با معترضان به این نقل و انتقال نوشتند: «استقلال به کنار، آل کثیر از این حضور چه میخواهد؟»
حقیقتا طرح این سوال از سوی افرادی که قاعدتا باید حرفه و آداب کار خود را آموخته باشند و همچنین از فوتبال و مسائل پیچیده اش سر در بیاورند، بسیار عجیب است.
خب مشخص است آل کثیر از استقلال چه میخواهد؛ اینکه دیگر سوال ندارد! آل کثیر یا هر بازیکن دیگری در نقل و انتقالات تابستانی به دنبال تیم و بهترین شکار هستند؛ آن هم تیمی که شرایط مطلوب و خوبی برای آنها داشته باشد.
آل کثیر میدانست تا پایان فوتبالش، راه زیادی باقی نمانده و هرگز به پرسپولیس برنمی گردد؛ پس میتواند شانس خود را در تیم رقیب امتحان کند. همچنین قرارداد خوبی با استقلال ببنند و از مزایا و مواهب آن، بیشتر و بهتر استفاده کند.
عیسی آل کثیر دقیقا میدانست از استقلالی شدن چه میخواهد و بهتر بود آن سوال کودکانه از باشگاه استقلال به این ترتیب عوض میشد: مدیران و مربیان استقلال از این ماجرای پرحرف و حدیث دنبال چه اهدافی بودند و چرا خود را در تیررس هواداران معترض قرار دادند؟