کد خبر: ۱۰۰۴۱۷۱
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲

معاون رئیس‌جمهور: هدف تعطیلی یک روزه تاب‌آوری شبکه‌های آب و برق است

 رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: هدف از تعطیلی یک‌روزه، افزایش تاب‌آوری شبکه‌های آب و برق است؛ اگر این هدف محقق نشود، باید راهکار‌های جایگزین را بررسی کنیم.
معاون رئیس‌جمهور: هدف تعطیلی یک روزه تاب‌آوری شبکه‌های آب و برق است
آفتاب‌‌نیوز :

علاالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از وزارت نیرو بازدید کرد و در نشست بررسی وضعیت مدیریت منابع آب و برق حضور یافت.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در نشست بررسی وضعیت مدیریت منابع آب و برق گفت: هدف از تعطیلی یک‌روزه، افزایش تاب‌آوری شبکه‌های آب و برق است؛ اگر این هدف محقق نشود، باید راهکار‌های جایگزین را بررسی کنیم.

رفیع‌زاده با تاکید بر اینکه دولت موافق تعطیلی نیست، اما حفظ منابع آبی در پی کاهش بارش‌ها و ایجاد بحران طبیعی خشکسالی نیز واجب است گفت: پایداری خدمات حیاتی و کارآمدسازی ساختار‌ها اولویت نظام اداری است و حتی اگر تعطیلی داشته باشیم باید به گونه‌ای در دستگاه‌های اجرایی برنامه‌ریزی شود که ارائه خدمات مختل نشود.

وی در بدو ورود به وزارت نیرو از ساختمان‌های توزیع برق کشور (دیسپاچینگ) و همچنین ساختمانی که در حمله اخیر رژیم غاصب صهیونیستی آسیب دیده و منجر به شهادت سه تن از نیرو‌های این وزارتخانه شده است، بازدید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین