پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۰۴
کد خبر:۱۰۰۴۷۰
۱۵:۲۴
۱۳۸۹/۰۳/۱۰

5 درصد از کودکان خیابانی دچار فقر مالی هستند

۱۵:۲۴
۱۳۸۹/۰۳/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: 70در صد از کودکان خیابانی اتباع بیگانه هستند و برخی از آنها از یک تا 10 بار به بهزیستی آورده می‌شوند.


به گزارش برنا، سرپرست سازمان بهزیستی تهران گفت: از 30 درصد از کودکان خیابانی تبعه ایران 5 درصد دچار فقر اقتصادی و مالی هستند.

علی هاشم مطوریان سرپرست سازمان بهزیستی گفت: کودکان خیابانی بعد از جمع آوری توسط شهرداری و نیروی انتظامی به سازمان بهزیستی تحویل داده می‌شوند. بهزیستی بعد از مرتفع کردن مشکلات خانواده در صورت صلاحیت خانواده کودک را به خانواده بر می‌گرداند و در صورت عدم صلاحیت در مراکز تحت پوشش بهزیستی نگهداری می‌شوند.

وی افزود: در سال گذشته برای خانواده هایی که به دلیل فقر، کودکانشان در خیابان‌ها کار می‌کردند بهزیستی 110 میلیون تومان جهت رفع مشکل اقتصادی کمک کرده است و شایان ذکر است از میان 30 درصد از کودکان خیابانی که تبعه ایران هستند 100‌درصد اینها دارای خانواده هستند و در حدود 5 درصد از آنها دچار فقر اقتصادی هستند.

سرپرست بهزیستی تهران در ادامه اظهارداشت: 70 در صد از کودکان خیابانی اتباع بیگانه هستند و برخی از آنها از یک تا 10 بار به بهزیستی آورده می‌شوند که به دلیل عدم همکاری سازمان اتباع خارجه با بهزیستی برنامه جامعی برای ساماندهی وجود ندارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فقر کودک بهزیستی
ارسال پیام
captcha