این منبع به خبرگزاری المعلومه گفت یک گروه آمریکایی مجهز به تجهیزات نظامی، پایگاه عین الاسد در منطقه البغدادی در غرب الانبار را به سمت پایگاه التنف سوریه ترک کرد. وی افزود انگیزههای واقعی این تحرکات فعلا مشخص نیست.
منبع مذکور گفت حرکت این گروه همزمان با عملیات هوایی نیروهای هوایی آمریکا در مناطق مختلف سوریه بود که منجر به دستگیری رهبران تروریستی شد که پس از وقایع منطقه سویداء و ارتکاب جنایات علیه مردم منطقه، از گروه الجولانی جدا شده بودند.
او توضیح داد که حرکت این گروه همچنین با پرواز هواپیماهای جنگی آمریکایی در آسمان مناطق غربی عراق به سمت مناطق عمق سوریه همزمان شد.
منبع مذکور تأکید کرد ر پی این امر، نیروهای امنیتی عراق با پشتیبانی نیروهای حشد شعبی، حضور خود را در مناطق نوار مرزی با سوریه تقویت کردند تا از هرگونه نقض امنیتی جلوگیری کنند.