کد خبر: ۱۰۰۵۳۱۵
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳

شناسایی عوامل قطع درختان هیرکانی جنگل نور

مدیرکل منابع طبیعی مازندران - ساری از شناساییی عوامل قطع درختان هیرکانی در جنگل ایزدشهر خبر داد.
شناسایی عوامل قطع درختان هیرکانی جنگل نور
آفتاب‌‌نیوز :

علی باقری اظهار کرد: نیرو‌های حفاظتی رستمرود در جریان گشت و سرکشی از حوزه استحفاظی بمنظور پیشگیری از تخلف و مقابله با قاچاق چوب، موفق به شناسایی عوامل قطع درختان هیرکانی در جنگل ایزدشهر در محل اختفای متخلف شدند.

وی افزود: محمولات قاچاق، توقیف و به پارکینگ اداره منابع طبیعی شهرستان نور منتقل شد.

وی گفت: براساس این گزارش؛ همیاران طبیعت در صورت مشاهده قطع درختان جنگلی و یا حمل و دپو چوب قاچاق می‌توانند از طریق شماره‌های تماس ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنید.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران - منطقه ساری همچنین با هشدار نسبت به آتش سوزی ادامه داد: باتوجه به وزش باد گرم و همچنین خشکی سطح طبیعت استان زمینه برای بروز حریق در سطح مازندران فراهم است و کوچک‌ترین سهل‌انگاری ممکن است موجب بروز حریق گسترده در سطح جنگل‌ها و مراتع استان شود.

وی‌گفت: در صورت ضرورت روشن کردن حریق لازم است تا اطلاع کامل از خاموش شدن حریق منطقه را ترک نکنند؛ چون کوچک‌ترین جرقه ممکن است موجب بروز آتش‌سوزی گسترده در سطح جنگل‌های استان شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین