کد خبر: ۱۰۰۵۴۵۹
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴

عالیشاه و امیری به هاشمیان چه گفتند/ پرسپولیس در انتظار شروع یک فصل متفاوت

برگزاری جلسات تمرینی سنگین پرسپولیس در اردوی ترکیه و تهران در حالی از سوی بازیکنان پیگیری می‌شود که ظاهرا فشار تمرینات به مراتب بیشتر از سال‌های اخیر بوده است.
عالیشاه و امیری به هاشمیان چه گفتند/ پرسپولیس در انتظار شروع یک فصل متفاوت
آفتاب‌‌نیوز :

طبق اعلام کادر فنی پرسپولیس و در رسانه‌ها وحید هاشمیان اعضای این تیم در اردوی ترکیه و سپس ادامه تمرینات در تهران تحت تمرینات سنگین و فشرده بدنسازی قرار دارند.

اخباری نیز در رابطه با تشکر وحید هاشمیان از اعضای تیم پرسپولیس برای تحمل این فشار و همزمان داشتن نظم و انضباط تیمی در طول مدت زمان برپایی اردوی ترکیه و تهران خبر می‌دهند.

از افراد نزدیک به اردوی تیم پرسپولیس مطلع شدیم امید عالیشاه و وحید امیری کاپیتان‌های تیم پرسپولیس در این خصوص با وحید هاشمیان صحبت کرده و از وی بابت اجرای تمرینات منظم و به روز در طول مدت زمان برپایی اردوی بدنسازی تشکر کردند.

این دو نفر که طی سال‌های اخیر تحت هدایت سرمربیان مختلفی در پرسپولیس کار کرده‌اند در گفت‌و‌گو با وحید هاشمیان از سبک تمرینات او تعریف کرده و آن را به روز، علمی، منسجم و البته دارای نظم و انضباط کلی تیمی دانسته‌اند.

عالیشاه و وحید امیری که نسبت به سایر بازیکنان حاضر در جمع پرسپولیسی‌ها از نظر سنی بزرگتر هستند با ابراز رضایت از وضعیت مطلوب بدنی‌شان شرایط کلی تیم پرسپولیس نسبت به فصول گذشته را به مراتب بهتر دانسته و ابراز امیدواری کرده‌اند که با این سطح از آمادگی بدنی در طول رقابت‌های پیش رو به ویژه از شروع مسابقات و دیدار با فجر سعید سپاسی شیراز با آمادگی خیلی خوبی گام به مسابقات لیگ برتر خواهند گذاشت.

همچنین گفته می‌شود وحید هاشمیان نیز از هر دو کاپیتان تیم پرسپولیس بابت شرایط خوب تیم تشکر کرده و به آنها گفته امیدوار است تا بهترین اتفاقات در شروع مسابقات لیگ برای پرسپولیس رقم بخورد.

یادآور می‌شود؛ پرسپولیس در هفته‌های اول و دوم رقابت‌های لیگ برتر باید به ترتیب مقابل فجر شهید سپاسی و سپاهان یکی از رقبای جدی خود برای کسب قهرمانی در فصل بیست و پنجم لیگ برتر مسابقه بدهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین