مذاکرهکننده سابق اسرائیلی: حماس برخلاف ادعاها، آماده برای آزادی تمامی اسرا است
مذاکرهکننده سابق رژیم صهیونیستی تاکید کرد، حماس بر خلاف آنچه اعلام شده، آماده امضای قراردادی برای آزادی تمامی اسرا است.
آفتابنیوز :
«گرشون باسکین» مذاکرهکننده سابق رژیم صهیونیستی و هماهنگکننده قرارداد شلیط (که ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی در مقابل یک سرباز اسرائیلی به نام «گلعاد شلیط» آزاد شدند) امروز سهشنبه اظهار کرد: جنبش حماس بر خلاف آنچه اعلام شده، آماده امضای قراردادی برای آزادی تمامی اسرا است.
به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، باسکین گفت: اگر نتانیاهو (نخستوزیر رژیم صهیونیستی) با اتمام جنگ موافقت کرده بود، ما به قراردادی رسیده بودیم که تمامی «ربودهشدگان» (اسرای صهیونیست در نوار غزه) را بازمیگرداند.
این مذاکرهکننده سابق رژیم صهیونیستی در ادامه اعتراف کرد: نابودی حماس هرگز با توسل به زور ممکن نخواهد بود و انتظار برای تسلیم شدن آن بیفایده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه