کد خبر: ۱۰۰۵۹۶۴
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳

نماینده ولی فقیه در سپاه: قدرت واقعی ما مردم هستند

 نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ایستادگی و انسجام ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: سلاح و قدرت واقعی ما مردم هستند.
نماینده ولی فقیه در سپاه: قدرت واقعی ما مردم هستند
آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی صادقی عصر سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهدای اقتدار (جنگ تحمیلی ۱۲ روزه) استان کرمان افزود: ترس اسراییل از مردم ما است و باور کنید دشمن از شما بیش از نیرو‌های مسلح هراس دارد.

وی اظهار داشت: شهیدانی که در دفاع مقدس ۱۲ روزه جان دادند، کاری بزرگ و معجزه‌ای بزرگ آفریدند و دشمن را فقط در این حمله شکست ندادند بلکه در حمله ۴۰ ساله شکست دادند، زیرا استکبار ۴۰ سال فتنه و تلاش کرد تا مردم ما را از سنگرنشینی انقلاب بازدارد و با محاصره اقتصادی، تحریم و فشارها، تهاجم فرهنگی و فریب جوانان و نوجوانان و کشاندن آنان به فتنه‌ها خیلی کار‌ها انجام داد تا فرزندان ما فرهنگ بسیجی را رها کنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: استکبار ۴۰ سال با انواع فتنه‌ها و تلاش‌ها می‌خواست انقلاب، نظام، ولایت و جمهوری اسلامی را به دست مردم ایران نابود کند، می‌خواستند اقدامی کنند که حاکمیت نتواند آن را مدیریت کند.

دشمن درصدد ضربه به اراده و اقتدار ما بود
وی ادامه داد: دشمن می‌گوید مردمی که در اقتصاد تاب و توانشان تمام شده، مثل دهه‌های آغازین انقلاب فکر نمی‌کنند. به خیال آنها مردمی که اراده جهاد ندارند و دنبال زندگی راحت هستند و سرباز ولایت نیستند لذا اگر شوکی ایجاد کنند، مردم سفره انقلاب را جمع می‌کنند و دشمن قصد داشت مظاهر اقتدار و مراکز قدرت ما را بزند.

حاجی صادقی گفت: رژیم صهیونیستی روز دوم پیام داد که مردم ایران، ما کار خودمان را انجام دادیم؛ سرداران، مراکز هسته‌ای، دانشمندان و مراکز موشکی را هدف قرار دادیم و اکنون زمان حرکت شما است، بیایید سفره انقلاب را جمع کنید و دنبال این بودند. آنان آمدند تا نتیجه کار ۴۰ ساله خود را بگیرند، اما شهدا، رهبر معظم انقلاب و مردم در این جنگ معجزه آفریدند.

وی افزود: دشمن می‌خواست اراده مردم را بشکند، اما جامعه‌ای که شهید بدهد و اراده آن نشکند، شکست نمی‌خورد. در دفاع مقدس ۱۲ روزه نه تنها یک حمله بلکه حمله ۴۰ ساله را دفع کردیم و این دفاع یک فتنه و تهاجم برنامه ریزی شده طولانی مدت را برای ما به فرصت تبدیل کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه عنوان کرد: غزه یک باریکه با جمعیت سه میلیون نفری حدود ۷۰ هزار شهید داده و امروز گرسنه و تشنه می‌جنگد، اما شکست نمی‌خورد، زیرا اراده آنان نشکست.

وی گفت: اسراییل بدنه و رهبری حزب الله را زد، اما حزب الله نشکست و حزب الله پس از رهبرانش ۷۰ روز مقابل ۷۰ هزار نیروی اسراییل ایستادگی کرد.

حاجی صادقی ادامه داد:، اما سوریه به عنوان یک کشور با تمامی تجهیزات خود ۱۱ روز نتوانست مقاومت کند، زیرا اراده آنان شکست، دشمن با مقدمه ۴۰ ساله می‌خواست اراده مردم ما را بشکند، اما اراده مردم محکم‌تر شد و نشکست.

سرداران شهید الگو هستند
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیوند معنوی شهید سلیمانی با سردار سلامی و ویژگی‌های مشترک این ۲ شهید گفت: روزی در این شهر شهیدپرور حاج قاسم را با تشییع جنازه آنچنانی به خاک سپردیم. حاج قاسم یک الگو و سرمشق است که جوانان ما باید به عنوان اسوه مورد توجه قرار دهند و کسب معرفت کنند و همین موارد درخصوص دوست نزدیک او، شهید سلامی و سایر شهدا نیز وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه شهید سلیمانی تولی و تبری را با هم داشت ادامه داد: به همان میزان که نسبت به ولایت یک سرباز بود، اعتقاد داشت که این درجات تشریفاتی است و سر دادن به پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ارزشمند است لذا بنا به وصیت ایشان روی قبرش نام سرباز را نوشتند.

عشق شهیدان سلیمانی و سلامی به ولایت و مردم
وی یادآور شد: حاج قاسم اهل ایستادن، جهاد و نه گفتن بود، شهید سلامی نیز این ویژگی‌ها را داشت و این شهدا نسبت به ولایت و مردم عاشق، اما نسبت به استکبار نفوذناپذیر همراه با خشم مقدس و قاطعیت فوق العاده بودند.

حاجی صادقی با بیان اینکه سردار سلامی به ما درس‌های زیادی را آموخت، گفت: ما نیز پیمان می‌بندیم که با دشمنان بجنگیم، شهدا با فریاد نفرت و تلاش مجاهدانه علیه رژیم کودک کش اسراییل و آمریکای جنایتکار ایستادند.

وی گفت: باور داریم همانطور ذکر یا حسین، یا علی و یا زهرا (س) عبادت است، مرگ بر آمریکا و اسراییل و تنفر از استکبار نیز ذکر الله و عبادت است که این موارد را عاشورا به ما آموخته است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: ما با ذکر امام حسین (ع) فقط به این امام نزدیک نمی‌شویم بلکه ضمن برائت، دشمنی و لعن یزیدیان، به خداوند نزدیک می‌شویم و اینها عبادت و ذکر است و باید شهیدانه زندگی کرد.

جامعیت شهدا و داشتن همه خوبی‌ها
وی اظهار داشت: دومین ویژگی همه شهدا به ویژه سرداران شهید سلامی و سلیمانی جامعیت آنان است، باورشان این بود که انسان تک بعدی یک انسان کامل اسلام نیست و در متن عبادت نباید سیاست را فراموش کرد و در سیاست نباید اخلاق را از یاد برد، در متن جهاد تعبد کمرنگ نشود؛ باید همه خوبی‌ها را با هم داشت و در همه صحنه‌ها مرد میدان بود.

حاجی صادقی گفت: سرداران شهید سلیمانی و سلامی در خدمت به مردم اخلاص داشتند و این شهدا خدا و مردم را هرگز مقابل یکدیگر ندیدند و قدرشناس و با خدمت به مردم به خدا نزدیک می‌شدند.

وی تاکید کرد: بهترین راه تقرب به خدا خدمت به خلق خداست و جوانان مراقب باشند که تک بعدی رشد نکنند و در یک عرصه‌ای غرق نشوند تا از بقیه ابعاد باز بمانند.

نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: سردار سلامی در سخت‌ترین لحظات و تصمیم گیری‌ها مرد میدان و فرمانده وعده‌های صادق بود و شهادت دوستان زیادی را تحمل کرد، زیرا تحمل شهادت عزیزان از شهادت خود فرد دشوارتر است، شهادت افراد شیرینی و آرزو است.

وی عنوان کرد: سردار سلامی از مرز تقوا و اخلاص خارج نشد و در صحنه سیاست اجازه تهمت و غیبت را به کسی نداد و در صحنه بندگی خدا و تقوا معنویت انقلابی داشت نه معنویت انزواگرانه و تهجری، عرفان این شهید انقلاب آفرین بود، همچون حاج قاسم.

حاجی صادقی با بیان اینکه این شهیدان معنویت جهادآفرین داشتند که ویژگی بسیار بزرگی است تصریح کرد: شهید سلیمانی و سلامی متنعم به نعمت هدایت خاصه خداوند بودند، هدایت خاص خداوند همگانی نیست و رحمت رحیمیه است و خداوند این شهدا را خود در تنگنا‌ها مدیریت و راهنمایی می‌کند. قلب و مغز، زبان و فکر شهدا می‌شود و حاج قاسم و سلامی را خدا مدیریت کرد.

شهدا هرگز بن بست نداشتند
وی ادامه داد: تصمیمات شهید سلیمانی و سلامی در اوج راهنمایی خداوند بود و این شهدا هرگز بن بست نداشتند و دچار شک و تردید و گمراهی نمی‌شوند و شیطان با همه جنود و سپاه خود قدرت شکست این شهدا را نداشت، زیرا خداوند آنان را راهنمایی می‌کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: زندگی این شهدا جهادی در مسیر مبارزه با دشمنان خدا و نفس اماره و شیاطین بوده است و جهت گیری آنان، جهاد در راه خدا بوده و صادق‌ترین وعده دهنده خدا است.

وی در ادامه با اشاره به مصداق برجسته برخی آیات قرآن کریم افزود: رهبر حکیم و فرزانه ما انسان بی نظیر و هدیه بزرگ خداوند است. رهبر معظم انقلاب با تصمیمات، مدیریت و راهبری‌ها پس از امام خمینی (ره)، فتنه، تهاجم‌ها و حمله‌های زیادی را دفع کرد که هرکدام برای نابودی یک انقلاب کافی بود، اما خداوند قدرت تصمیم گیری را به امام خامنه‌ای اهدا کرد که انقلاب را از تمامی مشکلات عبور دهد و در واقع خداوند زمام امور را برعهده گرفته است.

هیچ کس از خدا قدرشناس‌تر نیست
حاجی صادقی گفت: در جلسات امام حسین (ع) با حسین بودن را تمرین می‌کنیم و در جلسات شهدا هم باید به این سمت حرکت کنیم، شهیدانه زندگی کنیم سپس ببینید خداوند چقدر قدرشناس است و هیچ کس از خدا قدرشناس‌تر نیست.

وی همچنین با بیان اینکه مراقب باشید که در دنیا بازنده نباشید گفت: با تمام عشق و علاقه به شما می‌گویم که در دنیا سرمایه عمر، جوانی و فکر خود را به دنیا نفروشید. دنیا متاع و قیمت شما نیست، زندگی خود را به خدا بفروشید، زیرا با خدا می‌توان معامله کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه شهید را از دست رفته ننامید بلکه شهید کامیاب و به مقصد و عالی‌ترین رتبه انسان رسیده است تاکید کرد: برخی افراد عابد، مجاهد و مخلص می‌شوند، اما در این میان، شهادت عالی‌ترین درجه است و برای رسیدن به آن ابتدا باید سبک زندگی جهادی و شهیدانه باشد و همه شهیدان این ویژگی‌ها را داشتند.

فرزندان این کشور مدافعان وطن هستند
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این آیین با اشاره به سجایا و ویژگی‌های شهدای جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی گفت: شهدا با رشادت و فداکاری تمام وقت خود در طول جنگ پای مسئولیت خود ایستادند و به آرزوی حقیقی شان رسیدند.

سردار محمدعلی نظری افزود: دشمن همواره روی محاسبات خود اشتباه می‌کند و فرزندان این کشور مدافع وطن خود خواهند بود.

مراسم اربعین ۱۲ شهید کرمانی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شامگاه سه‌شنبه با حضور خانواده معظم شهدا، مسئولان استان و قشر‌های مختلف مردم در محل حسینیه ثارالله کرمان برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین