پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۰۰۶۰
۱۲:۴۶
۱۳۸۴/۰۵/۳۱
صدر اعظم آلمان:

فعالیت هسته ای غیرمتعارف ایران را نمی خواهیم

۱۲:۴۶
۱۳۸۴/۰۵/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز، شرودر گفتگو با رادیو آلمان درباره مخالفت برلین با حمله نظامی به ایران به دلیل فعالیت های هسته ای این کشور و انتشار اخباری پیرامون محوری شدن موضوع ایران در انتخابات آتی کشورش تصریح کرد: برلین پس از موضع اخیر واشنگتن در خصوص ایران تاکید کرد که با هرگونه گزینه نظامی علیه ایران به شدت مخالف است و آن را راهکار مناسبی برای حل این مساله نمی داند .

وی همچنین با اشاره به پیشنهادهای اقتصادی ارائه شده از سوی اروپایی ها و پیشنهادهای آتی آنها به ایران اظهار داشت : ما مایلیم مناقشه هسته ای ایران به شیوه دیپلماتیک و از راه دوستانه و صلح آمیز برطرف شود .

صدراعظم آلمان با بیان این مطلب که برلین مشارکت در حل بحران های بین المللی را از جمله وظایف خود می داند، تصریح کرد : دولت آلمان برای پایان دادن به هر گونه اختلاف نظر و درگیری در سطح بین المللی تمام تلاش خود را بکار خواهد گرفت .
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha