پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۰۰۶۷۶۱
۰۷:۲۲
۱۴۰۴/۰۵/۲۰

تصویربرداری «گذرگاه» با بازی مهدی فخیم زاده ادامه دارد

تصویربرداری «گذرگاه» با بازی مهدی فخیم زاده ادامه دارد
تصویربرداری «گذرگاه» با بازی مهدی فخیم زاده ادامه داردسریال تاریخی «گذرگاه» این روز‌ها در حال تصویربرداری است و بازیگرانی، چون مهدی فخیم زاده، لیلا زارع و حمیدرضا پگاه در آن به ایفای نقش می‌پردازند.
۰۷:۲۲
۱۴۰۴/۰۵/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

سریال تاریخی «گذرگاه» به کارگردانی جواد میرزا آقازاده این روز‌ها درحال تصویربرداری است و در ۲۵ قسمت قرار است به تولید برسد.

نویسنده این سریال سید امین حسینیون است که داستان یک جوانی انقلابی را روایت می‌کند که بعد از انقلاب به دنبال گشودن یک راز است.

بازیگران «گذرگاه» شامل حمیدرضا پگاه، لیلا زارع، مهدی فخیم زاده هستند و بازیگران دیگری هم قرار است به مجموعه اضافه شوند.

این سریال محصولی از سیمافیلم است که این روز‌ها سریال‌های مختلفی در موضوعات و سوژه‌های مختلف در دست تولید دارد.

بخشی از این سریال‌ها با کارگردانان کمتر شناخته شده یا کارگردانانی که اولین تجربه خود را می‌گذرانند، ساخته می‌شود.

جواد میرزاآقازاده پیش از این کارگردانی چند اثر از جمله یک مینی سریال را بر عهده داشته است و محمد مصری پور تهیه کننده سریال نیز اخیراً تهیه کننده سریال «ناریا» بود که از شبکه یک سیما پخش شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهدی فخیم زاده
ارسال پیام
captcha