کد خبر: ۱۰۰۷۳۹۱
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳

لیست مازاد پرسپولیس چه‌شد؟/ احتمال ماندگاری وینگر مغضوب هواداران پرسپولیس

پرسپولیس در بازی با آریو اسلامشهر ترکیب دوم خود را به بازی فرستاد و این امر ممکن است معادلات ترکیب اصلی پرسپولیس را بهم بریزد.
لیست مازاد پرسپولیس چه‌شد؟/ احتمال ماندگاری وینگر مغضوب هواداران پرسپولیس
آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد احمدزاده وینگر فصل گذشته پرسپولیس تهران است که سابقه حضور در تیم‌های سپاهان و تراکتور را دارا می‌باشد. فرشاد که فصل گذشته نظر مثبت گاریدو را پشت سر خود می‌دید عملکرد نسبتاً خوبی از نظر برخی کارشناسان داشت، او در بازی حساس مقابل سپاهان نیز گلزنی کرد.

با این اوصاف، اما هواداران پرسپولیس چندان دلِ خوشی از او ندارند، چرا که آنها با مقایسه احمدزاده با مهدی ترابی و اوستون اورونوف، فاصله کیفیت بالایی را مشاهده می‌کند.

در چنین شرایطی پیش‌تر از احتمال حضور فرشاد احمدزاده در پست دفاع چپ پرسپولیس گفته بودیم، اتفاقی که زمان برانکو نیز رخ داده بود و حال خبری تکمیلی در این ارتباط شنیده شده است.

لیست مازاد پرسپولیس چه‌شد؟

در روز‌هایی که صحبت از اعلام لیست مازاد پرسپولیس می‌شود و گزینه‌ها مدام تغییر می‌کند، فرشاد احمدزاده به‌یکباره تغییر پست داده و در نقش دفاع چپ به میدان رفت. شاید این توصیه به فرشاد شده که برای ماندن در جمع سرخ‌پوشان بهتر است در پستی بازی کند که تیمش کمبود بازیکن دارد درحالی‌که در اردوی ترکیه وحید امیری در این پست به همراه میلاد محمدی به میدان رفت.

حمایت هوادار متمول پرسپولیس از فرشاد احمدزاده

اینکه حالا چه اتفاقی افتاده که فرشاد احمدزاده یک‌شبه دفاع چپ شد برمی‌گردد به دخالت‌هایی که از بیرون مجموعه در یک‌سری تصمیم‌گیری‌ها می‌شود. پیش از این اشاره داشتیم که، چون فرشاد احمدزاده و سعید مهری و به‌نوعی با حمایت هوادار متمول به همراه یکی از بازیکنان راهی پرسپولیس شدند، از سوی آنها برای ماندن در جمع سرخپوشان حمایت می‌شوند.

باشگاه پرسپولیس نمی‌خواهد هوادار متمول را براند

وقتی وحید هاشمیان غیر مستقیم عنوان می‌کند که در مورد قرار گرفتن نام وحید امیری در لیست مازاد، باشگاه تصمیم‌گیرنده است یعنی اینکه او در مسائل فنی اجازه یک‌سری دخالت‌ها را داده است. واقعیت این است که مسئولان باشگاه پرسپولیس برای اینکه حمایت هوادار متمول را از دست ندهند در برخی تصمیم‌گیری‌ها به توصیه‌های او توجه می‌کنند و این فرد هم به دنبال کنار گذاشتن سردار دورسون و وحید امیری از لیست بزرگسالان پرسپولیس است. مشابه اتفاقی که فصل گذشته تقریباً در همین مقطع رخ داد و سعید مهری به‌یکباره جانشین سینا اسدبیگی شد. آنچه مشخص و واضح است اینکه هاشمیان تمایلی به حفظ مهری ندارد و حتی او را در بازی تدارکاتی با آریو اسلامشهر هم بازی نداد. ضمن اینکه با بازی دادن دورسون و امیری نشان داد که روی آنها برای ادامه فصل حساب کرده، اما با همه این اتفاقات به نظر می‌رسد افراد دیگری در باشگاه پرسپولیس و خارج از این مجموعه تصمیم می‌گیرند که چه نفراتی در نهایت در لیست مازاد قرار بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین