کد خبر: ۱۰۰۷۷۷۶
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹

گازوئیل پاشی در جاده هراز تکذیب شد

رئیس پلیس‌راه مازندران ادعای یک راننده در فضای مجازی مبنی بر ریختن عمدی گازوئیل در سطح جاده هراز را تکذیب کرد.
گازوئیل پاشی در جاده هراز تکذیب شد
آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ هادی عبادی روز پنجشنبه اظهار کرد:در پی وقوع سانحه رانندگی یک دستگاه کامیونت در ساعات اولیه صبح در محور هراز منجر به نشت گازوئیل از قسمت بار این خودرو به سطح جاده شد.

او افزود: با حضور فوری نیرو‌های امدادی و پلیس‌راه، مسیر به‌سرعت ایمن‌سازی شد و بررسی‌های اولیه نشان داد محموله داخل کامیونت، گازوئیل قاچاق بوده است که فاقد هرگونه مدارک قانونی حمل بود.

سرهنگ عبادی، ادعای یک راننده در فضای مجازی مبنی بر ریختن عمدی گازوئیل در سطح جاده را قویا تکذیب و بر حضور مستمر ماموران پلیس راه و راهداری در ایمنی سازی جاده تاکید کرد.

کارشناسان پلیس، علت حادثه را بی‌احتیاطی راننده و حمل غیرمجاز بار خارج از ضوابط فنی اعلام کرده‌اند.

گازوئیل پاشی در جاده هراز تکذیب شد

این حادثه نه‌تنها منجر به توقیف خودرو و کشف سوخت قاچاق شد، بلکه نمونه‌ای دیگر از پیوند تخلف و حادثه در جاده‌های کشور را به نمایش گذاشت؛ جایی که گاه یک تصادف ساده، می‌تواند پرده از تخلفی بزرگ‌تر بردارد.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محور‌های مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این تردد‌ها در محور‌های اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می‌کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسداد‌ها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین