پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۰۰۷۹۶
۱۱:۳۱
۱۳۸۹/۰۳/۱۶

عدم رعايت ايمنی، باعث مرگ مهندس پرواز "هما" شد

۱۱:۳۱
۱۳۸۹/۰۳/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: در حالی كه هنوز نتيجه گزارش بازرسی نمايندگان سافا از آشيانه‌های هما مشخص نشده است روز پنج شنبه يكی از مديران فنی هما در حين بازرسی از يكی از هواپيماهای اين شركت دچار حادثه شده و جان خود را از دست داد. 

بنا به تائيد مقامات آگاه در هما، محمدحسن‌رجب‌پور، مديرمهندسی هواپيمايی هما، روز پنج شنبه ساعت 5.30 دقيقه بعدازظهر هنگامی كه در آشيانه ايرباس(شماره 2) بر روی بال هواپيما در حال طی مراحل چک بال هواپيما بود با به كار اندازی فرمان هيدروليک هواپيما توسط مدير مهندسی ديگر اين شركت كه در حال چک كاک پيت هواپيما بود، سر خود را از دست داد. 

به اين جهت مراسم تدفين اين مدير 13ساله هما امروز صبح در شهر كرمان برگزار شد تا هما همچنان دست به گريبان عدم ايمنی هواپيماهای خود باقی بماند. 

اين اتفاق در حالی رخ می‌دهد كه پس از تاخير ورود نمايندگان سافا به ايران كه بنا به درخواست رييس سازمان هواپيمايی كشوری انجام شد، از شنبه گذشته نمايندگان سافا در حال بازرسی از اين شركت هستند و بنا به اطلاعات به‌دست آمده درحالی كه نمايندگان سافا نقادانه كوچک‌ترين موارد ايمنی در هما را بررسی مي‌كنند اما مسوولان هما مشغول كنترل خودروهای ترددی و رنگ زدن محيط هستند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
هواپیما هما مرگ
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۶
هواپیمایی اسمان با رعایت اصول ایمنی در زمینه فنی مهندسی همچنان رتبه اول را در بخش فنی و ایمنی داراست
پاسخ