کد خبر: ۱۰۰۸۱۲۰
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰

صاعقه جان کوهنورد را در ارتفاعات مازندران گرفت

مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: یک کوهنورد هنگام صعود به ارتفاعات نمارستاق شهرستان آمل بر اثر اصابت صاعقه جان خود را از دست داد.
صاعقه جان کوهنورد را در ارتفاعات مازندران گرفت
آفتاب‌‌نیوز :

حسینعلی محمدی شامگاه شنبه ۲۵ مرداد اعلام کرد: با توجه به هشدار‌های هواشناسی مبنی برعدم صعود به ارتفاعات مازندران، اما یک تیم کوهنوردی برای صعود به ارتفاعات مازندران اعزام شدند که به‌دلیل اصابت صاعقه یکی از کوهنوردان در ارتفاعات نمارستاق شهرستان آمل جان خود را از دست داد.

وی افزود: به گفته شاهدان، این حادثه در حالی رخ داد که شرایط جوی منطقه ناپایدار و همراه با رعدوبرق گزارش شده بود. با وجود تلاش تیم‌های امدادی برای دسترسی به محل حادثه، شدت صاعقه به حدی بود که کوهنورد بلافاصله جان خود را از دست داد.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با توصیه بر اینکه لازم است هیئت‌های ورزشی قبل از هر گونه فعالیت به هشدار‌های هواشناسی و مدیریت بحران توجه ویژه داشته باشند، تصریح کرد: هشدار‌های مدیریت بحران برای رفاه حال هموطنان است تا از سوانح و اتفاقات ناگوار جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین