کد خبر: ۱۰۰۸۱۳۶
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵

قیمت خودرو امروز یکشنبه ۱۴۰۴/۰۵/۲۶

قیمت خودرو امروز ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.
قیمت خودرو امروز یکشنبه ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
آفتاب‌‌نیوز :

قیمت خودرو امروز ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ درحالی اعلام شد که مناقشات میان ایران خودرو و نهاد‌های دولتی سطح معاملات بازار خودرو‌های داخلی را به‌شدت کاهش داد و چشم‌انداز بازار را در فضایی مبهم و پرریسک گرفتار کرد.

بررسی معاملات روز جاری نشان می‌دهد درحالی که بازار خودرو‌های داخلی نوسانات محدودی را تجربه کرده است، تغییرات قیمتی خودرو‌های مونتاژی نیز به دلیل ابهامات موجود در میزان تعرفه خودرو‌های واردتی چندان قابل‌توجه نیست. به این ترتیب، افزایش و کاهش قیمت‌ها در مدل‌های مختلف بازار کمتر از دو درصد گزارش می‌شود.

قیمت خودرو‌های داخلی
وانت آریسان که در هفته گذشته درپی افزایش نرخ کارخانه روندی صعودی با رشد ۵۹ میلیون تومانی را تجربه کرده بود، در روز جاری وارد کانال نزولی شد تا بعد از کاهش ۵ میلیون تومانی با نرخ ۶۴۳ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

تارا v۱ دستی که در آخرین معاملات ثبت‌شده پنج میلیون تومان ارزان شده بود، امروز چهار میلیون گران شد تا با نرخ ۹۴۰ میلیون تومان در بازار عرضه شود. در این میان، تارا v۴ اتوماتیک کاهش قیمت سه میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت یک میلیارد و ۱۵۷ میلیون تومان خرید و فروش شود.

سبد محصولات سایپا امروز وضعیت بهتری نسبت محصولات ایران خودرو داشت. از این رو، شاهین G اتوماتیک امروز هشت میلیون تومان گران شد تا با برچسب قیمتی ۹۸۰ میلیون تومان در بازار کشف شود. همچنین سایپا ۱۵۱، ارزان‌ترین وانت داخلی، امروز هفت میلیون تومان گران شد و روی شاخص ۴۳۷ میلیون تومان ایستاد.

قیمت خودرو‌های خارجی
ون اینرودز امروز سردمدار گرانی در بازار خودرو‌های مونتاژی بود. این خودرو که تا روز گذشته با نرخ ۸۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، امروز ۲۰ میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی ۸۴۰ میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، کی‌ام‌سی T۹ کاهش ۸ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت سه میلیارد و ۲۲ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

کی‌ام‌سی J۷ که تا روز گذشته با نرخ یک میلیارد و ۹۰۴ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، امروز ۱۶ میلیون تومان گران شد. بر این اساس، این سدان میان‌رده مونتاژی با نرخ یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومان در معاملات روز جاری دیده شد.

رسپکت ۲، محصول مونتاژی بهمن موتور، افزایش قیمت ۱۵ میلیون تومانی را تجربه کرد. از این رو، این خودرو با نرخ یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو ظاهر شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین