پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۱۴
کد خبر:۱۰۰۸۹۴۴
۱۹:۱۲
۱۴۰۴/۰۵/۲۹

آتش‌سوزی در میدان آذربایجان تبریز مهار شد

آتش‌سوزی در میدان آذربایجان تبریز مهار شد
معاون عملیات سازمان آتش نشانی تبریز از مهار کامل آتش سوزی ضایعات لاستیک خبر داد و گفت: حوالی ساعت ۱۳:۱۶ دقیقه بعدازظهر امروز با گزارش مشاهده دود و آتش از محوطه کارگاه امانی شهرداری منطقه ۴، تیم‌هایی از آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شد.
۱۹:۱۲
۱۴۰۴/۰۵/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

اکبر دشتی با اعلام این خبر اظهار کرد: این حادثه به دنبال آتش‌سوزی حجم وسیعی از ضایعات لاستیک خودرو در محوطه کارگاه امانی شهرداری منطقه ۴ تبریز رخ داده بود که چندین ایستگاه عملیاتی و تانکر آب آتش نشانی به محل حادثه اعزام و اقدام به اطفای حریق کردند.

وی افزود: به دلیل گستردگی ضایعات انباشته شده، دود وسیعی محل را فرا گرفته بود که آتش‌نشانان با استفاده از تجهیزات حفاظت فردی و با بهره‌گیری همزمان لودر موفق به اطفای حریق شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد، وی در خاتمه گفت: این آتش‌سوزی مهار و اطفاء کامل شد و صدمات جانی به همراه نداشت.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha