کد خبر: ۱۰۰۹۵۷۸
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹

راه‌حل مدیرعامل زیرساخت برای کندی اینترنت خانگی

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد که بخشی از مشکلات اینترنت خانگی به‌دلیل تداخل شبکه‌های وای‌فای در مجتمع‌های مسکونی و مناطق پرتراکم شهری است.
راه‌حل مدیرعامل زیرساخت برای کندی اینترنت خانگی
آفتاب‌‌نیوز :

بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، بخشی از نارضایتی کاربران از کیفیت اینترنت در منازل را ناشی از تداخل شبکه‌های وای‌فای در مجتمع‌های مسکونی و نقاط پرتراکم شهری دانست.

او با اشاره به تجربه سایر کشور‌ها نوشت: «در بسیاری از کشورها، اپراتور‌ها با ارائه خدمات Managed Wi-Fi این مشکل را حل کرده‌اند. ‏ توصیه به اپراتورها: ارائه مودم‌های هوشمند و سرویس‌های Wi-Fi مدیریت‌شده ‏توصیه به کاربران: استفاده از مودم‌های نسل جدید (Wi-Fi ۶/۶ E) و یا باند ۵ گیگاهرتز.»

مهم‌ترین ویژگی این مودم‌ها شامل Wi-Fi مدیریت‌شده (Managed Wi-Fi) است که به صورت خودکار کانال‌ها و قدرت سیگنال را تنظیم می‌کند تا از تداخل با شبکه‌های دیگر جلوگیری شود.

همچنین این مودم‌ها از استاندارد‌های نسل جدید Wi-Fi ۶ و Wi-Fi ۶ E پشتیبانی می‌کنند که سرعت بالاتر، تأخیر کمتر و ظرفیت بیشتر برای تعداد دستگاه‌ها فراهم می‌آورد.

استفاده از باند ۵ گیگاهرتز نیز از دیگر مزایای این مودم‌هاست، چرا که نسبت به باند ۲.۴ گیگاهرتز شلوغی کمتری دارد و برای آپارتمان‌های پرتراکم مناسب‌تر است. علاوه بر این، بسیاری از مودم‌های هوشمند قابلیت تنظیم و بهینه‌سازی خودکار شبکه را دارند تا کاربران بتوانند بهترین پوشش و سرعت اینترنت را در خانه‌هایشان تجربه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین