کد خبر: ۱۰۰۹۶۹۹
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲

ولخرجی پیشنهادی تاتنهام چه تأثیری بر چلسی، منچسترسیتی و رئال مادرید دارد؟

باشگاه تاتنهام برای جذب یک هافبک هجومی جدید پیشنهادی ۷۰ میلیون یورویی ارائه داد که با مخالفت روبه‌رو شد.
ولخرجی پیشنهادی تاتنهام چه تأثیری بر چلسی، منچسترسیتی و رئال مادرید دارد؟
آفتاب‌‌نیوز :

جست‌وجوی تاتنهام هاتسپر برای جذب یک بازیکن تازه در خط حمله می‌تواند برنامه‌های چلسی، منچسترسیتی و رئال مادرید را بر هم بزند.

تاتنهام با هدایت توماس فرانک شروعی درخشان داشته است. پس از نمایشی قابل‌توجه در سوپرجام اروپا که در نهایت با شکست در ضربات پنالتی مقابل پاری سن ژرمن به پایان رسید، این تیم به راحتی برنلی را از پیش رو برداشت و سپس روز شنبه پیروزی ارزشمند ۲ بر ۰ برابر منچسترسیتی را جشن گرفت.

با وجود این نتایج مثبت، اسپرز همچنان نیازمند تقویت خط میانی و هجومی خود است. ترکیب هافبکی که مقابل پی‌اس‌جی و سیتی به میدان رفت (شامل ژوائو پالینیا، پاپه سار و رودریگو بنتانکور) بیشتر در کار‌های تخریبی و دفاعی مؤثر بود تا در باز کردن قفل خطوط دفاعی قدرتمند رقبا.

به نظر می‌رسید تیم فرانک در آستانه جذب ابرچی ازه از کریستال پالاس قرار داشت، اما آرسنال در آخرین لحظه مانع این انتقال شد. همزمان، خبر علاقه تاتنهام به ساوینیو از منچسترسیتی نیز منتشر شد. ناکامی در جذب ازه، عزم باشگاه را جدی‌تر کرده و اکنون لیلی‌وایت‌ها آماده‌اند تا ۷۰ میلیون یورو (۶۰.۶ میلیون پوند / ۸۱.۸ میلیون دلار) برای این وینگر برزیلی بپردازند.

همچنین نشریه دیلی‌میل گزارش داد که اسپرز به ژاوی سیمونز، هافبک خلاق لایپزیش، نیز علاقه نشان داده است. سیمونز مدت‌ها یکی از اهداف اصلی چلسی بوده و خود بازیکن نیز تمایل دارد راهی غرب لندن شود. با این حال، به ادعای اسکای اسپورتس نیوز، چلسی تنها در صورتی می‌تواند سیمونز یا الخاندرو گارناچو را جذب کند که موفق به فروش هر سه بازیکن یعنی کریستوفر انکونکو، نیکولاس جکسون و طارق جورج شود.

مذاکرات تاتنهام برای جذب ساوینیو و سیمونز نه تنها برنامه‌های رقبا در لیگ برتر را تغییر داده، بلکه می‌تواند بر نقشه‌های بلندمدت رئال مادرید نیز تأثیر بگذارد. مدتی است زمزمه بازگشت نیکو پاز، بازیکن تکنیکی و چپ‌پای آکادمی مادرید که اکنون در تیم کومو (تازه‌صعود کرده سری آ به سرمربیگری سسک فابرگاس) بازی می‌کند، به گوش می‌رسد. کومو پیش‌تر اعلام کرده بود این بازیکن آرژانتینی در تابستان جدا نخواهد شد، اما تاتنهام در تلاش است جدیت آنها را محک بزند.

به گزارش اسکای ایتالیا، اسپرز در پایان هفته پیشنهادی ۷۰ میلیون یورویی برای پاز ارائه کرده است. گفته می‌شود خود بازیکن نیز ترجیح می‌دهد یک فصل دیگر در کومو بماند و سپس آینده‌اش را در رئال مادرید دنبال کند. تاتنهام اگرچه در این تابستان با ناکامی‌هایی روبه‌رو شده، اما اصرار آنها برای جذب یک بازی‌ساز جدید ممکن است برنامه‌های یکی دیگر از غول‌های اروپا را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین