پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۵۵
کد خبر:۱۰۱۰۳۸۴
۱۶:۲۳
۱۴۰۴/۰۶/۰۶

مهار آتش‌سوزی در شناور لنج در بندر دیلم

مهار آتش‌سوزی در شناور لنج در بندر دیلم
مدیر اداره بندر و دریانوردی دیلم از مهار سریع آتش‌سوزی یک شناور لنج نیمه غرقی در محدوده سواحل این بندر خبر داد و گفت: اطفای حریق در این شناور با مشارکت ایستگاه آتش‌نشانی خشکی، شناور ناجی ۳، آتش‌خوار ، قایق مقابله با آلودگی دریایی انجام شد.
۱۶:۲۳
۱۴۰۴/۰۶/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

آتش‌سوزی یک شناور لنج نیمه غرقی ظهر امروز در با تلاش امدادگران و شناور آتش‌خوار در سواحل بندر دیلم مهار شد.

به گفته رضا نیکو، مدیر اداره بندر و دریانوردی دیلم، این عملیات با مشارکت گسترده نهادهای مختلف از جمله مرکز کنترل، ایستگاه آتش‌نشانی خشکی، شناورهای تخصصی و ناجی ( سار 3 ) و (آتش‌خوار ریشهر)، و همچنین قایق آلودگی‌زدایی بندر دیلم انجام گرفت.

وی بیان کرد: این همکاری همگانی ، نقش کلیدی در کنترل سریع آتش و جلوگیری از گسترش آن به سایر بخش‌های شناور یا دریا داشت.

مدیر اداره بندر و دریانوردی دیلم ادامه داد: در این حادثه علاوه بر حضور میدانی مدیر بندر، فرماندار دیلم، معاون عمرانی فرمانداری، دریابانی، اعضای شرکت تعاونی لنجداران نیز پیگیری و نظارت مستمر بر روند عملیات داشتند.

نیکو بیان کرد: خوشبختانه با اقدام سریع و هماهنگی نیروهای دریایی و خشکی، از گسترش آتش‌سوزی و بروز خسارت‌های بیشتر جلوگیری شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha