پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 04 June 2026
کد خبر:۱۰۱۰۹۸
۱۲:۲۵
۱۳۸۹/۰۳/۲۱

لباس‌های مغایر با فرهنگ اسلامی جمع‌آوری می‌شوند

۱۲:۲۵
۱۳۸۹/۰۳/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی از تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس در حوزه پوشاک در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی خبرداد.

سرهنگ عباس میرائی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی از سوی پلیس نظارت بر اماکن عمومی، اظهارداشت: تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی در حوزه پوشاک به منظور رعایت شئونات اسلامی توسط فروشندگان‏، پرهیز از تولید و عرضه پوشاک نامناسب و مغایر با فرهنگ ایرانی اسلامی و جمع‌آوری اقلام ممنوعه در سطح واحدهای صنفی به رده‌های اجرایی در سراسر کشور ابلاغ شده است.

وی افزود: همچنین به ادارات نظارت بر اماکن عمومی سراسر کشور ابلاغ شده تا با تشکیل جلسه با طراحان و تولید کنندگان البسه در مورد تولید پوشاک با مدلها و الگوهای ایرانی، اسلامی امکان تهیه لباس مناسب و مورد نیاز اقشار مختلف را بیش از پیش فراهم آورند.

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تاکید کرد: موضوع استفاده از لباس متحد‌الشکل با رنگ و مدلهای متنوع توسط فروشندگان و شاغلین در فروشگاه های پوشاک به منظور ترویج الگوهای زیبا و مناسب و همچنین پیشگیری از تخلفات و سوء استفاده عناصر معلوم الحال و رعایت شئونات جامعه اسلامی با همکاری مبادی ذیربط در دست بررسی است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حجاب لباس اسلام پلیس
ارسال پیام
captcha