کد خبر: ۱۰۱۱۴۳۱
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰

سومین تمدید کنسرت علیرضا قربانی در تهران

تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در تهران برای سومین بار تمدید شد.
سومین تمدید کنسرت علیرضا قربانی در تهران
آفتاب‌‌نیوز :

با توجه به استقبال و درخواست مخاطبان، تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در فضای باز ورزشگاه آزادی تهران برای سومین بار تمدید شد.

بلیت‌فروشی اجرا‌های جدید که برای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ در نظر گرفته شده است، از ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۱۳ شهریور آغاز می‌شود.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت صرفا از طریق سایت ایران تیک به نشانی irantic.com و اپلیکیشن توبانک قابل دریافت از سایت tobank.ir اقدام کنند. بلیت‌های خریداری شده از شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های متفرقه معتبر نیستند و به خسارت مالی برای خریداران منجر خواهد شد.

تور کنسرت «ایرانم» در خرداد ۱۴۰۴ به مدت ۱۳ شب در فضای باز مجموعه آزادی تهران برگزار و در میانه راه به دلیل آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه متوقف شد. 

دور جدید اجرای این تورکنسرت از سوم شهریور شروع شد و تا جمعه ۱۴ شهریور ۱۰ شب دیگر روی صحنه خواهد بود.

مجموعه این کنسرت‌ها به تهیه‌کنندگی محسن خباز توسط موسسه فرهنگی هنری شهرآفتاب و آهنگ اشتیاق و با حمایت توبانک، شعبه مجازی بانک گردشگری به اجرا درمی‌آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین