کد خبر: ۱۰۱۱۷۷۶
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶

سینر و آلکاراس، سومین فینال متوالی گرنداسلم

یانیک سینر و کارلوس آلکاراس، دو ستاره جوان تنیس جهان برای سومین بار متوالی در فینال یک گرنداسلم به مصاف هم می‌روند.
سینر و آلکاراس، سومین فینال متوالی گرنداسلم
آفتاب‌‌نیوز :

«یانیک سینر» تنیسور شماره یک جهان از ایتالیا و «کارلوس آلکاراس» بازیکن اسپانیایی و نفر دوم رده‌بندی ATP در فینال مسابقات آزاد آمریکا مقابل هم قرار می‌گیرند و رقابت بی‌نظیری را رقم خواهند زد. این سومین فینال متوالی گرنداسلم برای هر دو بازیکن است.

تنها «نواک جوکوویچ» و «رافائل نادال» تاکنون موفق شده‌اند در سه فینال متوالی گرنداسلم در مسابقات آزاد آمریکا حضور داشته باشند که این اتفاق در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ رخ داده است.

فینال مسابقات آزاد آمریکا ۲۰۲۵ فردا شب (یکشنبه) در مرکز ملی تنیس بیلی جین کینگ برگزار می‌شود.

در مرحله نیمه‌نهایی گرنداسلم آمریکا ۲۰۲۵ کارلوس آلکاراس توانست نواک جوکوویچ را با نتایج ۴:۶، ۶:۷، ۲:۶ شکست دهد و یانیک سینر نیز با نتایج ۶:۱، ۳:۶، ۶:۳، ۶:۴ از سد «فلیکس اوژه آلیاسیم» گذشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین