کد خبر: ۱۰۱۱۹۸۲
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱

استقلال قرمز شد؛ سهمیه ۸ خارجی تکمیل! / آیا فدراسیون کوتاه می‌آید؟

استقلال با جذب الحدادی، سقف ۷ نفره بازیکنان خارجی خود را تکمیل و ماشاریپوف را به دلیل مصدومیت حذف کرده است؛ این باشگاه در نامه‌ای به فدراسیون، خواستار افزایش سهمیه خود با استناد به نیاز‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲ شده است.
استقلال قرمز شد؛ سهمیه ۸ خارجی تکمیل! / آیا فدراسیون کوتاه می‌آید؟
آفتاب‌‌نیوز :

تعداد بازیکنان خارجی باشگاه استقلال با جذب منیر الحدادی، بازیکن مراکشی سابق بارسلونا به ۸ نفر رسید و این باشگاه برای اینکه سهمیه ۱+۶ را رعایت کند، نام جلال‌الدین ماشاریپوف را به دلیل مصدومیت از لیست خارج کرده است.

باشگاه استقلال قصد دارد با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ خواستار افزایش سهمیه خارجی این تیم شود. مسئولان استقلال با این ادله که این تیم قرار است در لیگ قهرمانان آسیا ۲ به میدان برود و نیاز دارد یک سهمیه خارجی دیگر داشته باشد، می‌خواهند تعداد خارجی‌های خود را به ۸ بازیکن برساند.

در حال حاضر آنتونیو آدان، رستم آشورماتوف، دیدیه اندونگ، دوکنز نازون، موسی جنپو، یاسر آسانی و منیر الحدادی ۷ بازیکن خارجی استقلال هستند. 

باید دید واکنش سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال به درخواست باشگاه استقلال چه خواهد بود.

طبق قانون تیم‌های لیگ برتری می‌توانند ۷ بازیکن خارجی داشته باشند به شرط اینکه یکی از آنها آسیایی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین