کد خبر: ۱۰۱۲۲۱۰
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱

روزهای سخت پر گرد و غبار در انتظار تهران

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت موضوع گرد و غبار، مسئله‌ای فانتزی نیست که با آن نمایش بدهیم بلکه مطلبی بسیار جدی‌ است و باید در مورد آن آگاهی جمعی و عمیق ایجاد و اطلاعات درست به مخاطبان داده شود.
روزهای سخت پر گرد و غبار در انتظار تهران
آفتاب‌‌نیوز :

محمد صابر باغخانی‌پور در جلسه پایانی نشست بین‌المللی «چالش‌های طوفان‌های شن و گرد و غبار در شهرها، راهبردهایی برای تاب‌آوری و پایداری» که از سوی مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران و دبیرخانه کلانشهرهای آسیایی و با حضور شهرداران و نمایندگان تعدادی از کلان‌شهرهای ایران برگزار شد، اظهارکرد: برابر پیش‌بینی‌های صورت گرفته اگر روند وضعیت آب و هوا در تهران به شکل فعلی باشد، به احتمال زیاد شش ماهه دوم سال جاری با بحران بسیار جدی گرد و غبار در تهران رو به رو می‌شویم .

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ادامه داد: ضرورت توسعه فضای سبز و پوشش گیاهی مناسب در تهران با توسعه کمربند سبز، توجه به عناصر حکمرانی آب و بازنگری در مدیریت آب از مسایل مهم تهران است تا با توجه به آن‌ها بتوان از این بحران گذر کرد.

وی با انتقاد از ساختاری که هم توسعه دهنده فضای سبز و هم توزیع‌کننده منابع آبی شهر و سیاستگذار آن است، گفت : فضای توزیع‌کننده با سیاستگذار باید فرق کند تا بتوان مدیریت و نظارت و این سرمایه را برای آیندگان نیز حفظ و پاسداری کرد.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: در حوزه دیپلماسی آب، ضعیف عمل کردیم و آن را به عنوان اولویت‌های سه‌گانه اول جدی نگرفتیم اما باید در این خصوص نیز اقدام لازم صورت گیرد.

به گزارش شهرداری تهران باغخانی پور در پایان گفت: موضوع آبخیزداری در تهران باید بسیار جدی گرفته شود نه با طرح زودبازده مثل انتقال آب از اطراف پایتخت. با این کار مشکل را در کوتاه مدت حل و در بلند مدت چند برابر و آینده را با چالش‌های متنوع بحران آب روبه رو می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین