کد خبر: ۱۰۱۲۲۸۱
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹

محکومیت نخست‌وزیر سابق تایلند به یک سال حبس

نخست‌وزیر سابق تایلند با استناد به حکم دیوان عالی این کشور به یک سال حبس محکوم شد؛ اقدامی که ضربه‌ای بزرگ بر یکی از مهمترین و برجسته‌ترین سیاستمداران تایوانی محسوب می‌شود.
محکومیت نخست‌وزیر سابق تایلند به یک سال حبس
آفتاب‌‌نیوز :

دادگاه تایلند روز سه‌شنبه حکم داد که «تاکسین شیناواترا» نخست‌وزیر سابق این کشور به دلیل فساد و سوءاستفاده از قدرت، حکم هشت سال زندان خود را که پس از بازگشت به کشور از تبعید خودخواسته در سال ۲۰۲۳ صادر شده بود، به درستی نگذرانده و برای همین باید یک سال زندانی شود.

به نوشته روزنامه گاردین، شیناواترا پس از بازگشت به کشور، کمتر از ۲۴ ساعت را در زندان گذراند، اما به دلایل پزشکی به بخش ویژه یک بیمارستان منتقل شد و ۶ ماه در آنجا ماند و سپس به قید وثیقه آزاد شد.

دیوان عالی تایلند متوجه شد، توافق صورت گرفته که به بستری شدن نخست وزیر سابق این کشور در بیمارستان منجر شد، غیرقانونی بوده است.

این دادگاه اعلام کرد: «مجرم می‌داند که بیماری‌اش مساله جدی نبود و ماندن در بیمارستان را نمی‌توان به منزله زمان محکومیتش در زندان دانست. دادگاه حکم زندان برای تاکسین شیناواترا صادر کرده و یکی از مقامات زندان بانکوک او را به زندان می‌برد.»

شیناواترا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که این حکم را پذیرفته و ادامه داد: «از امروز حتی اگر آزادی‌ام را از دست بدهم، همچنان از آزادی اندیشه به نفع کشورم و مردمم برخوردار خواهم بود.»

دلایلی که به تاکسین شیناواترا اجازه می‌داد در بیمارستان بستری شود، در آن زمان بسیار بحث‌برانگیز بود و بسیاری هم جدی بودن وضعیت سلامتی او را زیر سوال بردند.

بازگشت او به تایلند با قدرت گرفتن حزبش «فو تای» در کنار دیگر احزاب در ائتلافی با دشمنان قدیمی در احزاب مرتبط با ارتش همراه شد که به این گمانه زنی دامن زد که نخست وزیر سابق در یک معامله سیاسی تحت درمان ویژه‌ای قرار گرفته است.

وکیل شیناواترا تاکید داشت که موکلش در دوران بستری در بیمارستان بیمار بود و حکم زندان را به طور کامل سپری کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین