کد خبر: ۱۰۱۲۳۲۲
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷

ترافیک سنگین در محورهای شمالی/کندوان یکطرفه شد

مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور‌های شمالی خبر داد و اعلام کرد: تردد خودرو‌ها در جاده چالوس در مسیر شمال-جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی/کندوان یکطرفه شد
آفتاب‌‌نیوز :

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد وسایل نقلیه در آزادراه تهران – شمال و محور چالوس در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.

در آزادراه تهران-شمال در مسیر جنوب به شمال، محدوده‌های تونل شماره ۱ تا ۵، تونل‌های ۱۲ تا ۱۳، تونل‌های ۱۷ تا ۱۸ و همچنین محدوده انتهای تونل البرز با بار ترافیکی سنگین مواجه است.

در محور چالوس نیز در مسیر جنوب به شمال، محدوده‌های سیاه‌بیشه و مرزن‌آباد شاهد ترافیک سنگین هستند. در محور هراز مسیر جنوب به شمال، محدوده‌های رینه تا لاریجان، بایجان و سه‌راهی چلاو و در مسیر شمال به جنوب، محدوده‌های محمدآباد و گزنک با ترافیک سنگین همراه است.

محور فیروزکوه نیز در مسیر جنوب به شمال از محدوده گیلاوند تا دماوند و در محدوده پل‌سفید و در مسیر شمال به جنوب در محدوده گدوک ترافیک سنگین دارد.

علاوه بر این در آزادراه قزوین-رشت مسیر جنوب به شمال در محدوده امام‌زاده هاشم، آزادراه تهران-پردیس محدوده بابایی و محور قدیم تهران-بومهن محدوده سعیدآباد ترافیک سنگین گزارش شده است.

طبق اعلام مرکز مدیریت راه‌ها، تردد در محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس و آزادراه قزوین-رشت در مسیر شمال به جنوب روان بوده و محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

در آزادراه کرج-قزوین حدفاصل مهرویلا تا کمالشهر و محدوده زیاران، آزادراه قزوین-کرج حدفاصل محمدشهر تا استاندارد و آزادراه تهران-قم محدوده شهرک صنعتی شمس‌آباد ترافیک سنگین است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین