کد خبر: ۱۰۱۲۷۹۷
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵

وقوع سه حادثه آتش سوزی سنگین در مشهد

معاون عملیات آتش نشانی مشهد گفت: امروز بیستم شهریور ماه در سه حادثه، تریلی کفش، مغازه صافکاری و یک منزل مسکونی دچار آتش سوزی شد که چهار نفر در این حوادث مصدوم شدند و ۶ نفر نجات یافتند.
وقوع سه حادثه آتش سوزی سنگین در مشهد
آفتاب‌‌نیوز :

آتشپاد دوم حسین صالح شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امروز آتش سوزی یک دستگاه تریلی حمل کفش در بزرگراه بابانظر اعلام و آتش‌نشانان از پنج ایستگاه‌ به محل حادثه اعزام شدند.

وی اضافه کرد: این آتش سوزی با تلاش ۲ ساعته آتش‌نشانان مهار شد.

معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: این حادثه محبوس و مصدوم نداشت و علت دقیق آن در دست بررسی است.

آتش سوزی صافکاری با چهار نفر مصدوم

صالح در ادامه از آتش سوزی یک مغازه صافکاری در خیابان مفتح شرقی خبر داد و گفت: با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان این آتش سوزی مهار و از گسترش آن پیشگیری شد.

وی افزود: در این حادثه چهار نفر مصدوم شدند که توسط نیروهای اورژانس به مرکز درمانی منتقل شدند و علت حادثه در دست بررسی است.

نجات جان ۶ شهروند از آتش سوزی منزل مسکونی

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد گفت: همچنین امروز آتش سوزی یک منزل مسکونی در خیابان چراغچی ۵۰ اعلام و آتش‌نشانان به محل حادثه اعزام شدند.

صالح افزود: در این حادثه ۶ نفر در طبقه سوم این ساختمان محبوس شده بودند که با سرعت عمل آتش نشانان به محل امن منتقل شدند.

وی ادامه داد: این آتش سوزی با تلاش آتش نشانان مهار شد و علت وقوع آن در دست بررسی است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین