کد خبر: ۱۰۱۴۶۰۱
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳

پیش بینی وقوع گرد و خاک در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان، تندبادهای لحظه ای تا اواخر چهارشنبه را پیش بینی کرد و گفت: احتمال وقوع گرد و غبار محلی در برخی نقاط استان وجود دارد.
پیش بینی وقوع گرد و خاک در خوزستان
آفتاب‌‌نیوز :

محمد سبزه زاری اعلام کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، تا روز چهارشنبه تغییر محسوسی در دما مورد انتظار نیست؛ اما پایان هفته دما روند افزایشی خواهد داشت.

وی گفت: همچنین تا اواخر وقت چهارشنبه، سرعت وزش بادها در مناطق غربی، جنوبِ غربی تا جنوبِ شرقی و تا حدودی مرکزی استان در ساعات بعد ازظهر، در حد متوسط و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود؛ بنابراین احتمال برخاستن گردوغبارهای محلی و موقتی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: شمال خلیج فارس نیز در این ایام مواج خواهد بود.

وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۸.۳ درجه و کمینه دمای ۲۵.۴ درجه سانتیگراد رسیده است، عنوان کرد: همچنی آغاجاری با دمای ۴۲.۸ درجه و ایذه با دمای ۱۷.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین وخنک ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین