کد خبر: ۱۰۱۵۲۶۵
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰

مهره خطرناک برای پرسپولیس در لباس ملوان

وینگر ملوان به دنبال تکرار گلزنی و پاس گل مقابل پرسپولیس است.
مهره خطرناک برای پرسپولیس در لباس ملوان
آفتاب‌‌نیوز :

 ملوان انزلی در حالی امروز یکی از حساس‌ترین مسابقات هفته پنجم لیگ برتر را مقابل پرسپولیس برگزار می‌کند که محمد علی‌نژاد در جمع شاگردان مازیار زارع تجربه گلزنی برابر سرخپوشان پایتخت را دارد.

محمد علی‌نژاد که در نقل‌و‌انتقالات تابستانی از مس رفسنجان به ملوان انزلی پیوست، در چهار هفته ابتدایی فصل جدید نمایش موثری در خط هجومی تیمش داشته و یک گل سه امتیازی مقابل فولاد خوزستان به ثمر رسانده که سعی دارد امروز هم همین روند را مقابل پرسپولیس دنبال کند و دوباره گل‌زنی کند یا پاس گل بدهد.

این وینگر سرعتی طی سالیان اخیر، همواره عملکرد خوبی مقابل پرسپولیس داشته و توانسته در گلزنی برابر قرمز‌ها موفق باشد و حالا امیدوار است همراه با ملوان به این مهم دست پیدا کند.

علی‌نژاد در بازی خاطره‌انگیز آلومینیوم در جام حذفی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، یک گل تماشایی از فاصله ۳۰ متری به ثمر رساند و یک پاس گل داد و همچنین در دوران حضورش در سپاهان نیز سازنده گل برابر قرمز‌ها بود و در فولاد خوزستان هم توانست دروازه پرسپولیس را باز کند و امروز با این آمار موفق به مصاف این سرخ‌پوشان خواهد رفت.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین