کد خبر: ۱۰۱۵۶۹۱
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰

خبر خوب برای وحید هاشمیان و پرسپولیسی‌ها

چند مصدوم پرسپولیس برای بازی این هفته در دسترس کادرفنی قرار می‌گیرند.
خبر خوب برای وحید هاشمیان و پرسپولیسی‌ها
آفتاب‌‌نیوز :

یکی از جدی‌ترین مشکلات وحید هاشمیان در این فصل، فقط به ضعف‌های فنی و کمبود بازیکن محدود نمی‌شود؛ مصدومان پرتعداد نیز به دغدغه اصلی سرمربی قرمز‌ها تبدیل شده است. پرسپولیس در هفته‌های گذشته بار‌ها مجبور شد با ترکیبی ناقص وارد میدان شود و در دیدار قبلی، چند مهره کلیدی خود را در اختیار نداشت؛ موضوعی که تأثیر مستقیم روی کیفیت بازی و نتایج تیم گذاشت. موضوعی که خود هاشمیان هم به آن اشاره کرد و گفت تعداد زیاد مصدومان کار او را سخت کرده است. 

با این حال خبر امیدوارکننده برای وحید هاشمیان و هواداران پرسپولیس این است که تعداد زیادی از مصدومان این تیم دوران آسیب دیدگی را پشت سر گذاشته‌اند و طبق گزارش‌ها، اغلب آنها برای دیدار حساس برابر گل‌گهر در دسترس خواهند بود. بازگشت این بازیکنان می‌تواند دست کادرفنی را برای انتخاب ترکیب باز کند و پرسپولیس با تیم کاملتری پا به هفته ششم بگذارد. 

پرسپولیس در شرایطی به مصاف گل‌گهر می‌رود که بیش از هر زمان دیگری نیاز به نتیجه‌گیری و کسب سه امتیاز دارد. حالا هواداران منتظرند ببینند آیا با بازگشت غایبان، سرخپوشان می‌توانند به مسیر موفقیت بازگردند یا مشکلات فنی همچنان سد راه این تیم خواهد بود. گفتنی است نفراتی مثل اوریه و کنعانی زادگان همچنان مصدوم هستند و برای این بازی نمی‌توانند برای پرسپولیس بازی کنند.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین