کد خبر: ۱۰۱۶۵۹۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱

هاشمی‌نسب آتش به پا کرد؛ حمله تند به سمیعی در آنتن زنده!

حضور ناگهانی مهدی هاشمی‌نسب در برنامه زنده با حملات تند علیه فرشید سمیعی، مدیرعامل اسبق استقلال، فضای رسانه‌ای فوتبال ایران را ملتهب کرد.
هاشمی‌نسب آتش به پا کرد؛ حمله تند به سمیعی در آنتن زنده!
آفتاب‌‌نیوز :

در برنامه زنده تلویزیونی، مهدی هاشمی‌نسب با حضور ناگهانی خود فضای فوتبال ایران را تحت‌تأثیر قرار داد و با لحنی تند، فرشید سمیعی، مدیرعامل اسبق استقلال را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

مدافع پیشین استقلال در صحبت‌هایش خطاب به سمیعی گفت: «آقای سمیعی این‌قدر دم از استقلالی بودن نزن و دروغ نگو. این‌قدر تظاهر به دل‌سوزی برای استقلال نکن! موقعی که استقلال به شما نیاز داشت کجا بودید؟ آقای سمیعی شما که این‌قدر دلسوز بودی و قدرت داشتی تا استقلال را به هلدینگ وصل کنی، چرا در روز‌هایی که استقلال سخت به شما نیاز داشت نبودی؟ موقعی که مدیرعامل تیم رقیب علیه من مصاحبه کرد و من یک‌تنه در کنفرانس‌ها و مصاحبه‌ها در حال جنگ بودم، کجا بودی؟ وقتی که به برنامه‌ای می‌روی، همواره از آدم‌های بزرگ و اسم‌های بزرگ تعریف می‌کنی، اما در عمل به سوالاتی که برای هواداران مهم است پاسخی نمی‌دهی. چطور زمان مدیریت شما امثال من و حسین حسینی و حتی عکاس و سرمربی تیم از بالا مشکل داشتند، اما الان چرا هیچ‌کسی از بالا مشکل ندارد؟ این همه مشکلات وجود داشت؛ آقای سمیعی، بیا واضح و شفاف حرف بزن و دروغ نگو.»

او همچنین گفت: «نکونام به من گفت که سمیعی گفته "هاشمی‌نسب از بالا مشکل دارد! " من در پاسخ به جواد نکونام گفتم "من می‌دانم با خودم چندچند هستم! من اگر از بالا مشکل داشته باشم اصلا کار نمی‌کنم، چه برسد بخواهم تعهدی بدهم. "»

هاشمی‌نسب در بخش دیگری از صحبت‌هایش تأکید کرد: «من دنبال این فوتبال نیستم. من دنبال پول این فوتبال هم نیستم. من دنبال دیده شدن هم نیستم. آقای سمیعی شما به تعهداتی که داشتی عمل نکردی برادر من! درباره داستان قبل از دربی هم نگذارید من خیلی از حرف‌ها را بزنم؛ دیگر نگذارید بگویم که چه اتفاقاتی افتاد. تو را به قرآن آقای سمیعی، این‌قدر دم از استقلالی‌بودن نزن. اگر شما استقلالی هستی، من استقلالی نیستم. الان هوادار استقلال هستم. من خدای بالای سر را می‌پرستم ولی اینکه شما کدام خدا را می‌پرستید اللهُ اعلم!»

حملات بی‌سابقه هاشمی‌نسب به مدیرعامل پیشین استقلال، بازتاب گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای و بین هواداران این تیم داشته و انتظار می‌رود در روز‌های آینده واکنش‌هایی از سوی فرشید سمیعی یا باشگاه استقلال به همراه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین