کد خبر: ۱۰۱۷۰۸۹
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

نتانیاهو: ایران در حال توسعه موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با بردی تا ۸ هزار کیلومتر است

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مدعی شد: ایران اکنون در حال توسعه موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با بردی تا ۸۰۰۰ کیلومتر است. اگر ایران برد موشک‌های خود را ۳۰۰۰ کیلومتر افزایش دهد، نیویورک و واشنگتن در تیررس سلاح‌های هسته‌ای آن قرار خواهند گرفت.
نتانیاهو: ایران در حال توسعه موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با بردی تا ۸ هزار کیلومتر است
آفتاب‌‌نیوز :

نتانیاهو   ادامه داد: آنچه در غزه آغاز شد، با آزادی گروگان‌ها و پایان حکومت حماس در غزه پایان خواهد یافت. ما دشمنان ایالات متحده را که در پی توسعه موشک‌های بالستیک با کلاهک هسته‌ای بودند، شکست دادیم.

او همچنین ادعا کرد: ایران اکنون در حال توسعه موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با بردی تا ۸۰۰۰ کیلومتر است. اگر ایران برد موشک‌های خود را ۳۰۰۰ کیلومتر افزایش دهد، نیویورک و واشنگتن در تیررس سلاح‌های هسته‌ای آن قرار خواهند گرفت. پیشرفته‌ترین سلاح‌های تهاجمی روی کره زمین توسط اسرائیل ساخته شده و با ایالات متحده به اشتراک گذاشته شده‌اند.

او همچنین گفت: گفت‌و‌گو‌های خصوصی من با ترامپ بسیار دوستانه است، اما این به آن معنا نیست که بر سر همه چیز توافق داریم.  باید جنگ غزه پایان یابد و امیدوارم به‌زودی با کمک رئیس‌جمهور ترامپ به این هدف برسیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین