کد خبر: ۱۰۱۷۲۸۰
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰

پورعلی‌گنجی و بوی کمپ تیم ملی در فیفادی!

مدافع باتجربه پرسپولیس دور از اردوی تیم ملی در تمرینات تیم باشگاهی خود کارش را پیش می‌برد.
پورعلی‌گنجی و بوی کمپ تیم ملی در فیفادی!
آفتاب‌‌نیوز :

با اینکه انتظار می رفت مرتضی پورعلی گنجی بعد از بازگشت از مصدومیت و بهبودی کامل یکی از نفراتی باشد که از سوی امیر قلعه‌نویی به اردوی تیم ملی دعوت شود، اما این اتفاق درباره مدافع سرخپوشان رخ نداد و او دومین اردوی پیاپی را هم از دست داد.

پورعلی‌گنجی حالا که شانس حضور در بازی های دوستانه تیم ملی در فیفادی اکتبر را از دست داده، در تمرینات تیم باشگاهی خود حضوری فعال دارد.

مدافع باتجربه پرسپولیس با انگیزه در تمرینات تیمش حاضر است و تلاش می کند تا بتواند با اثرگذاری بیشتر در مسابقات آینده نقشی در عبور پرسپولیس از بحران موجود ایفا کند. پورعلی‌گنجی با تجربه بالایی که دارد، در تمرین روز گذشته پرسپولیس عکسی یادگاری هم با دو بازیکن جوان انداخت.

قطعا بازگشت پورعلی گنجی از مصدومیت خبر خوبی برای وحید هاشمیان محسوب می‌شود. سرمربی پرسپولیس که دوست دارد تیمش با نتایج بهتر هواداران را خوشحال کند، حالا در روزهای تعطیلی لیگ فرصت دارد با آماده سازی نفرات خود شرایط بهتری را رقم بزند.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین