پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۰۱۷۶۴۳
۱۰:۴۰
۱۴۰۴/۰۷/۱۸

ورود فلامینگو‌ها به میانکاله

ورود فلامینگو‌ها به میانکاله
رئیس ذخیره‌گاه و پناهگاه حیات‌وحش میانکاله گفت: با شروع فصل پاییز، تالاب بین‌المللی میانکاله واقع در استان مازندران، میزبان گونه‌های مختلف پرندگان مهاجر ازجمله فلامینگو‌ها شده است.
۱۰:۴۰
۱۴۰۴/۰۷/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،

علی‌اکبر فدایی رئیس ذخیره‌گاه و پناهگاه حیات‌وحش میانکاله در مازندران، اظهار کرد: با شروع فصل پاییز، تالاب بین‌المللی میانکاله واقع در استان مازندران، میزبان گونه‌های مختلف پرندگان مهاجر ازجمله فلامینگو‌ها شده است.

وی افزود: ورود فلامینگو‌ها با شروع پاییز در میانکاله شروع شده و کماکان ادامه دارد.

رئیس ذخیره‌گاه و پناهگاه حیات‌وحش میانکاله بیان کرد: بیشتر این پرندگان عبوری هستند البته برخی هم این تالاب را برای زمستان‌گذرانی انتخاب می‌کنند

فدایی با اعلام اینکه بیشتر فلامینگو‌های وارد شده به تالاب، عبوری هستند و پس از مدتی به مسیر مهاجرت خود ادامه می‌دهند، تصریح کرد: با این وجود تعدادی از آنها میانکاله را به‌عنوان زیستگاه زمستانی خود انتخاب کرده و تا پایان فصل سرما در این منطقه باقی می‌مانند.

وی، بر ضرورت حفظ آرامش و امنیت زیستگاه‌های طبیعی تأکید کرد.

رئیس ذخیره‌گاه و پناهگاه حیات‌وحش میانکاله یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود طی ماه‌های آینده شاهد افزایش مهاجرت پرندگان باشیم و اوج حضور آنها در اواخر آذرماه خواهد بود.

ورود فلامینگو‌ها جلوه‌ای تازه به چشم‌انداز طبیعی میانکاله بخشیده و توجه علاقه‌مندان به پرنده‌نگری و طبیعت‌گردی را به خود جلب کرده است.

تالاب میانکاله که به «بهشت پرندگان» شهرت دارد یکی از مهم‌ترین زیستگاه‌های پرندگان مهاجر در شمال ایران است و هر ساله میزبان هزاران پرنده از گونه‌های مختلف می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha