کد خبر: ۱۰۱۷۸۲۶
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶

مدافع استقلال در فیفادی تعطیلی نداشت!

مدافع استقلال در روز‌های تعطیلی تمرینات تیمش در تهران ماند و به صورت اختصاصی کار کرد.
مدافع استقلال در فیفادی تعطیلی نداشت!
آفتاب‌‌نیوز :

عارف غلامی که در اواخر نقل و انتقالات تابستانی به استقلال برگشت، تاکنون نتوانسته برای این تیم به میدان برود. مدافع آبی پوشان که دیر به تیم اضافه شده بود، چند بازی ابتدایی را به دلیل ناآمادگی بدنی از دست داد و در دوران آماده سازی دچار بدشانسی شد.

مدافع باتجربه آبی پوشان چند هفته پیش با مصدومیت از ناحیه همسترینگ رو به رو شد و به همین خاطر دوباره از تمرینات گروهی دور شد. او با عبور از دوران نقاهت حالا به شرایط مطلوب رسیده و آماده بازگشت می‌شود.

نکته قابل توجه درباره عارف غلامی این است که او در روز‌های تعطیلی تمرینات استقلال برخلاف اکثر بازیکنان به مسافرت نرفت و ترجیح داد در تهران بماند و به صورت اختصاصی تمرین کند.

غلامی در مصاحبه اخیر خود در این خصوص گفت: «یکی از دلایلی هم که در تهران ماندم در تعطیلات این بود که تمریناتم را به صورت اختصاصی دنبال کنم و از لحاظ بدنی شرایط بهتری به دست بیاورم. من بدنسازی اول فصل را از دست داده بودم و دیر اضافه شده بودم و باید جبران می‌کردم.»

به این ترتیب غلامی حالا با شرایط جسمانی مناسب تری در تمرینات گروهی استقلال حضور پیدا می‌کند و امیدوار است اعتماد ساپینتو را جلب کند و به تمرینات برگردد.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین