کد خبر: ۱۰۱۸۲۴۴
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴

ساپینتو در لاکچری‌ترین منطقه غرب تهران ساکن شد

ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال از مرحله زندگی در هتل عبور کرده و حالا در تهران خانه دارد.
ساپینتو در لاکچری‌ترین منطقه غرب تهران ساکن شد
آفتاب‌‌نیوز :

سرمربی استقلال در دوره اول حضور خود بیشتر ترجیح می‌داد داخل هتل زندگی کند ولی حالا شرایطش متفاوت شده است و باشگاه برای او یک آپارتمان اجاره کرده تا راحت‌تر باشد.

ریکاردوساپینتو که این روز‌ها همسرش را نیز در تهران کنار خود می‌بیند، دیگر در هتل زندگی نمی‌کند و ساکن شمال غرب پایتخت شده است. از قرار معلوم، باشگاه آپارتمانی در حوالی محله سعادت آباد برایش اجاره کرده تا او دیگر در هتل نماند و راحت‌تر باشد. البته اتومبیل شخصی نیز در اختیار ریکاردوساپینتو است. با توجه به منطقه‌ای که برای اسکان او در نظر گرفته شده، سکاندار آبی‌پوشان پایتخت چه از بابت حضور در ساختمان باشگاه و چه برای حاضر شدن در محل تمرین استقلال مشکل چندانی از بابت ترافیک نخواهد داشت و با این معضل بزرگ دست و پنجه نرم نمی‌کند مگر اینکه بخواهد در اوج شلوغی تهران به مناطق دیگری سر بزند.

بعید است ریکاردو ساپینتو خیلی تمایلی به رانندگی در تهران نشان بدهد و به احتمال زیاد تمام سفر‌های داخل شهری او با استفاده از اتومبیل و راننده شخصی صورت خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین