کد خبر: ۱۰۱۸۴۵۴
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶

ناصر تقوایی هرگز نورچشمی نبود و خودش هم زد و بند نمی‌دانست

بهرام بیضایی در بخشی از پیام صوتی‌اش برای بزرگداشت ناصر تقوایی می‌گوید تقوایی هرگز نورچشمی نبود و خودش هم زد و بند نمی‌دانست و احترام به سینمای جدی به او اجازه سرهم‌بندی نمی‌داد و در نتیجه محبوب پول‌سازان نبود.
ناصر تقوایی هرگز نورچشمی نبود و خودش هم زد و بند نمی‌دانست
آفتاب‌‌نیوز :

ناصر تقوایی، فیلم‌ساز، عکاس و نویسنده و از مهم‌ترین چهره‌های مؤلف و تأثیرگذار در تاریخ سینمای ایران امروز سه‌شنبه ۲۲ مهرماه در بیمارستان نیکان درگذشت.

بهرام بیضایی برای مراسم بزرگداشت ناصر تقوایی همراه با نمایش سه فیلم تعزیه، تمرین آخر و کشتی یونانی، که عصر ۸ آبان‌ماه ۱۳۹۵ در باغ موزه سینما برگزار شد، پیامی صوتی به شرح زیر فرستاد: 

«تقوایی بودنِ تقوایی را به مجلس بزرگداشت او تبریک می‌گویم. بزرگداشت هر فیلمسازی، یادآوری کار اوست. با نمایش فیلم‌هایش یا نو کردن آن فیلم‌ها یا فراهم کردن امکان کار برای او. امکانی که در کشور ما گه‌گاه از کسانی گرفته و به کسانی بخشیده شده. تقوایی هرگز نورچشمی نبود و خودش هم زد و بند نمی‌دانست؛ و احترام به سینمای جدی به او اجازه سرهم‌بندی نمی‌داد و در نتیجه محبوب پول‌سازان نبود. قلم به مزدانی که در معتبرترین مجلات سینمایی کشور جشن به هم خوردن یکی از فیلم‌های مرا گرفته بودند نوشتند تقوایی و بیضایی خودشان نمی‌خواهند فیلم بسازند و غلط از ایشان بود. هیچ فیلمسازی نیست که نخواهد فیلم بسازد. ولی هستند فیلمسازانی که به احترام فکر و فرهنگ نخواهند در لجنی فرو بروند که سینمای پاکیزه ایران از آن درمی‌آید. در شادی بزرگداشت تقوایی دورادور کنار شما هستم. بیضایی.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین